Novi problemi

Bizarnost u Poreču: Sestru bivše Miss sporta Stefany Hohnjec izbacili iz crkve zbog vikanja, ona tvrdi: "Opsjednuta sam!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Porečanka Matea Hohnjec ponovno je u problemima.

Porečanka Matea Hohnjec ponovno je u problemima.

Pogledaj i ovo Matea Hohnjec - 2 ''želim da mi se da prilika...'' Naša bivša manekenka otvorila dušu o zatvorskim danima i kriminalu u koji je bila upletena: ''Bila sam u vezi s jednim Talijanom, zajedno smo varali ljude...''

Radi se o sestri bivše Miss sporta Stefany Hohnjec koja je ponovno na naslovnicama žutog tiska.

Ovoga puta Matei je zabranjen ulazak u Eufrazijevu baziliku u Poreču. "Ne želim stvoriti nikakav skandal niti ikoga osuđivati, ali moram obraniti sebe. Moram ukazati na to da bi nama vjernicima svećenici trebali pomagati, a ne optuživati nas", započela je svoju priču za portal Glas Istre.

"Zabranili su mi slavlje svete mise, žele mi oduzeti ono čime se borim protiv zla." Kako nadalje prenosi spomenuti portal, Matei je ulazak u crkvu zabranila policija, a zabrana traje od 4.-12. srpnja uz mogućnost produživanja mjere opreza.

Navodno su bivšu manekenku prijavili svećenici iz bazilike zbog vikanja u istoj, no ona tvrdi kako ju prije podnošenja prijave nisu upozorili niti razgovarali s njom.

Kako je sama nadalje kazala, velika je vjernica, a u baziliku odlazi svaki dan na misu jer se bori s opsjednutošću.

Podsjetimo, Matea je prije 6 godina punila stranice crne kronike zbog zabave koju je u zagrebačkom stanu priredila s bivšim suprugom Josipom Nikićem. Tu je večer tamo zbog predoziranja drogom umrla 20-godišnjakinja. Zbog toga je Matea osuđena na godinu dana zatvora, a Josip na dvije godine i dva mjeseca.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene