Marina Joyce (Foto: Youtube)
Marina Joyce (Foto: Youtube)

Mlada je Marina uspjela skuhati pravu frku na društvenim mrežama nakon što je objavila posljednji video.


Britanska video blogerica (vlogerica) Marina Joyce ima Youtube kanal s preko 750,000 sljedbenika, a u svojim videima uglavnom priča o modi i savjetima za šminkanje. No, mlada je Marina uspjela skuhati pravu frku na društvenim mrežama nakon što je objavila posljednji video.

Naime, netko je na video uočio da Marina tiho kaže 'Upomoć', a isto tako je netko vidio da je u prošlom videu u pozadini video bloga pištolj.

 

 

Na temelju toga, njezini su obožavatelji zaključili da su Marinu oteli teroristi i da je koriste kao mamac za nove napade. U kratkom je roku panika počela sve više rasti pa je čak nastao i hashtag #savemarinajoyce.

 

Da stvar bude bolja, Marina je na svom Twitter profilu objavila obavijest u kojoj poziva svoje obožavatelje na tulum u istočni dio Londona u 6.30 ujutro i tek tada je krenula prava frka.

 

 

 

Naravno, ludi su obožavatelji to shvatili kao zamku u kojoj teroristi koriste Marinu kao mamac.

Marina im je probala objasniti da je sve u redu.

 


Naravno, na društvenim je mrežama nastala prava panika i kaos te se u cijelu priču morala uključiti i policija. Otišli su do Marine provjeriti je li s njom sve u redu, a kada su ustanovili da jest, fanove su o tome obavijestili na Twitteru.

 

 

 No, tu nije kraj.

Nekima je to sve bilo jako čudno pa su Marinu optužili da se bori s psihičkom bolešću , da uzima neke droge i da se promijenila. Ona se i na to javila svima.

 

Na kraju je ispalo da je sve ovo bio samo način privlačenja novih fanova na njezin Youtube kanal i tek to je bila kap koja je prelila čašu nakon čega su je brojni (bivši?) fanovi popljuvali na društvenim mrežama.