Napravila pravu frku

KAKVA IDEJA Ova je djevojka na bizaran način privukla fanove

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mlada je Marina uspjela skuhati pravu frku na društvenim mrežama nakon što je objavila posljednji video.

Britanska video blogerica (vlogerica) Marina Joyce ima Youtube kanal s preko 750,000 sljedbenika, a u svojim videima uglavnom priča o modi i savjetima za šminkanje. No, mlada je Marina uspjela skuhati pravu frku na društvenim mrežama nakon što je objavila posljednji video.

Pogledaj i ovo Meryem Uzerli (Foto: Instagram) Divna gesta! Planetarno popularna glumica ispričala se Severini u videu koji je snimila samo za nju: "Šaljem ti samo ljubav"

Naime, netko je na video uočio da Marina tiho kaže 'Upomoć', a isto tako je netko vidio da je u prošlom videu u pozadini video bloga pištolj.

 

 

Na temelju toga, njezini su obožavatelji zaključili da su Marinu oteli teroristi i da je koriste kao mamac za nove napade. U kratkom je roku panika počela sve više rasti pa je čak nastao i hashtag #savemarinajoyce.

 

Da stvar bude bolja, Marina je na svom Twitter profilu objavila obavijest u kojoj poziva svoje obožavatelje na tulum u istočni dio Londona u 6.30 ujutro i tek tada je krenula prava frka.

 

 

 

Naravno, ludi su obožavatelji to shvatili kao zamku u kojoj teroristi koriste Marinu kao mamac.

Marina im je probala objasniti da je sve u redu.

 


Naravno, na društvenim je mrežama nastala prava panika i kaos te se u cijelu priču morala uključiti i policija. Otišli su do Marine provjeriti je li s njom sve u redu, a kada su ustanovili da jest, fanove su o tome obavijestili na Twitteru.

 

 

 No, tu nije kraj.

Nekima je to sve bilo jako čudno pa su Marinu optužili da se bori s psihičkom bolešću , da uzima neke droge i da se promijenila. Ona se i na to javila svima.

 

Na kraju je ispalo da je sve ovo bio samo način privlačenja novih fanova na njezin Youtube kanal i tek to je bila kap koja je prelila čašu nakon čega su je brojni (bivši?) fanovi popljuvali na društvenim mrežama.
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene