Lisa Marie Presley našla se u velikim problemima, kojima se ne nazire rješenje.

Galerija


Nasljedstvo Lise Marie Presley, kćeri pokojnog Elvisa Presleyja, bilo je procijenjeno na iznos od 100 milijuna dolara, od čega joj je ostalo svega 14 tisuća dolara.

Vezani članci Lisa Marie Presley Slomljena i na rubu suza izašla sa sudske bitke s bivšim samo par dana nakon strašne tragedije koja ju je pogodila Slika nije dostupna Da je živ, bio bi ponosan na svoje djevojke

Lisa za sve okrivljuje bivšeg poslovnog menadžera Barryja Siegela koji ju je navodno uvjeravao kako su joj financije stabilne svih ovih godina. Siegel pak nju optužuje kako je nasljedstvo nestalo isključivo radi njezina prekomjernog trošenja. I to nije sve, jer tuži Marie zbog problema koje mu je prouzročila svojim optužbama i traži 800 tisuća dolara.

Lisa Marie Presley (Foto: Cindy Barrymore/Press Association/PIXSELL)
Lisa Marie Presley (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Uz financijske, Lisu muče pshički problemi, ovisnost o alkoholu, drogi i lijekovima te razvod od bivšeg supruga Michaela Lockwooda.

“To ju je dotuklo. Bojimo se za njezino zdravlje i brinemo se da si ne učini nešto loše. Govorimo joj da potraži liječničku pomoć, no ona ne želi jer tvrdi da je dobro“, zabrinuti su njezini bliski prijatelji.

Lisa Marie Presley (Foto: Cindy Barrymore/Press Association/PIXSELL)
Lisa Marie Presley (Foto: Cindy Barrymore/Press Association/PIXSELL) Foto: Cindy Barrymore/Press Association/PIXSELL

Podsjećamo, Lisa Marie Presley jedina je kći preminulog kralja rock’n’rolla Elvisa Presleya.