Koliko daleko mogu ići?

PROJEKT KOJI JE MNOGE ŠOKIRAO Ostavljeni da žive goli! Bez ičega

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pokrenuli su novu dimenziju reality showa. Krenula je borba za preživljavanje.

Britanska televizija Channel 4 krenula je s emitiranjem dokumentarnog serijala 'Life Stripped Bare'. Projekt je to koji prati petero sudionika koji su se morali odreći baš svega u životu, pa i odjeće. Sve što je materijalno nije im dozvoljeno.

Pogledaj i ovo showbuzz Izolirani od svijeta Nisu imali pojma: Natjecatelji popularnog reality showa u suzama i šoku saznali vijest o virusu koji hara svijetom

Život započinju goli, ali u stanu s grijanjem, toplom vodom i osnovnim namirnicama za preživljavanje. Svako malo sudionici mogu dobiti natrag neki predmet, no prva dva dana to nije bilo moguće pa su morali čak i do trgovine potpuno goli. U showu komuniciraju više s nepoznatim ljudima jer borba za preživljavanje ih tjera upravo na to.

Malo po malo stvari im se vraćaju, a uglavnom se za početak naručuje tkanina kako bi si napravili odjeću. Slijede madrac za spavanje te lonci za kuhanje. Show je, tvrde sudionici, pomogao istima da više cijene sebe i svoj izgled, a kako tvrde uvidjeli su da je život bez materijalnog puno ljepši. Sada više cijene sebe, obitelj i prijatelje, a ne materijalne stvari za koje su bili vezani donedavno.

Ovo nije prvi slučaj da Britanci imaju bizaran reality show.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene