Liam Gallagher pokazao je svoju nasilnu stranu fizičkim napadom na djevojku u noćnom izlasku.

Galerija


Šokantne fotografije i video u kojem jedan od pjevača grupe Oasis Liam Gallagher grabi svoju djevojku Debbie Gwyther za vrat preplavile su svjetske medije i izazvale zgražanje javnosti.

Vezani članci Barbara Streisand (Foto: Profimedia) Holivudska diva šokirala izjavom o navodnim žrtvama Michaela Jacksona, otkazana joj i poslovna suradnja! Sanja Sarnavka iz zaklade Solidarna (Foto: Dnevnik.hr) Prvi korak ministrice prema suzbijajnu nasilja: ''Hoće li konačno biti sankcionirani oni koji su prekršili pravila?''

Incident se dogodio u londonskom noćnom klubu, a što je najtužnije, par je isprva zanijekao da je do njega došlo.

Liam Gallagher (Foto: Getty Images)
Liam Gallagher (Foto: Getty Images)

No nadzorne su kamere sve snimile, a nemilom je događaju posvjedočio i izbacivač prema čijim je tvrdnjama Liam nazvao Debbie "prokletom vješticom" nakon što je fizički nasrnuo na nju.

"Prije svega nikad nisam dignuo ruku na ženu s namjerom da joj naudim", pokušao se obraniti na svom Twitteru.

Liam Gallagher (Foto: Getty Images)
Liam Gallagher (Foto: Getty Images)

No The Sun je objavio snimku u kojoj se jasno vidi kako nasrće na djevojku i gura je te ju hvata za vrat. Nakon objave, Liam i Debbie nisu se oglasili.

No oglasio se Liamov brat Noel, s kojim je činio grupu Oasis i koji je izjavio kako do ponovnog okupljanja neće nikako doći i kako osjeća gađenje prema bratu zbog nasilja prema ženama, što ga je šokiralo i duboko pogodilo.

Noel Gallagher (Foto: Getty)
Noel Gallagher (Foto: Getty)

"Noel kaže da nema šanse da se to dogodi. Ne želi na pozornicu s Liamom nakon svega što je učinio. Zatečen je time posebice zbog svih nevolja i problema koje su zajedno proživjeli u djetinjstvu", izjavio je neimenovani izvor za The Sun.

Naime, njihov otac Tommy bio je alkoholičar koji je zlostavljao majku Peggy zbog čega se razvela od njega 1986. godine.