Na sudu

KYLIE VS KYLIE Veliki rat zbog imena!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dvije najpoznatije imenjakinje zaratile su oko njihovog imena 'Kylie'.

Najpoznatija australska pjevačica Kylie Minogue odlučila je stati na kraj ludom zahtjevu Kylie Jenner. Naime, 'džepna Venera' odlučila je sudski zaratiti s mladom Jenner, jedino poznatoj po tome što je dio obitelji Kardashian.

Pogledaj i ovo Timothee Chalamet i Kylie Jenner - 5 Uhvatile su ih kamere Neki još ne vjeruju da su njih dvoje par, a oni više ne žele skrivati da su zaljubljeni kao tinejdžeri!

Kylie Jenner želi zaštiti ime 'Kylie' kako bi ga učinila svojim zaštitnim znakom i kako bi ga mogla iskorištavati u poslovne svrhe, no Minogue je uzvratila sudskim zahtjevom za osporavanje te odluke. U zahtjevu je navedeno kako je Jenner 'sekundarna osoba reality televizije', odnosno ima sporednu ulogu u emisiji 'Keeping Up With the Kardashians', te da je poznata po kontroverznim objavama na društvenim mrežama. Nadodano je još kako je Minogue prodala preko 80 milijuna singlova i albuma te je već vlasnica domene 'kylie.com'.

Sudeći po tome da Kylie Minogue ima uspješnu glazbenu karijeru već 30 godina, te je izgradila i poslovno carstvo uz to, veće su šanse da sud presudi u njezinu korist, s obzirom na to da jedino što Jenner ima je srednjoškolska diploma.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene