Plastika ju proslavila

Više ne izgleda toliko "deformirano": Kylie Jenner uklonila filere iz usana, obožavatelji joj poručili da je ljepša takva

Kylie Jenner Nekad Sad (Foto: Instagram, Getty) Kylie Jenner Nekad Sad (Foto: Instagram, Getty) Instagram, Getty 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner Nekad Sad (Foto: Instagram, Getty) Kylie Jenner Fileri (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Profimedia) - 5 Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner prije operacija (Foto: Getty) Kylie Jenner prije operacija (Foto: Getty) Kylie Jenner prije operacija (Foto: Getty) Kylie Jenner, Travis Scott (Foto: Instagram) +0 Kylie Jenner (Foto: Instagram) Galerija

Kylie Jenner iznenadila je milijunsku publiku koja prati svaki njezin korak.

Starleta i vlasnica beauty carstva Kylie Jenner iznenadila je milijunsku publiku koja prati svaki njezin korak.

Pogledaj i ovo Cristiano Ronaldo - 1 od pjevačica do nogometaša Ovo su najplaćenija lica na Instagramu: Od cifre koju dobiju za samo jednu objavu, zavrtjet će vam se u glavi!

20-godišnja Kylie Jenner, jedna od članica sveprisutnog medijskog klana Kardashian-Jenner, već je s 15 godina bila vrlo nesigurna u vezi svog izgleda, a tanke usne predstavljale su joj veliki problem. Vlasnica unosnog beauty carstva tada ih je i povećala, iako dugo nije htjela priznati da je radila nešto na sebi, unatoč velikoj očitosti.

Kylie Jenner prije operacija (Foto: Getty) Kylie Jenner prije operacija (Foto: Getty) Foto: Getty

"To sam učinila nakon poljupca s jednim dečkom koji mi je rekao da se iznenađujuće dobro ljubim za nekoga s tako malim usnama", otkrila je tada reality zvijezda te nadodala kako se osjećala nepoželjno i nimalo atraktivno.

Kylie Jenner prije operacija (Foto: Getty) Kylie Jenner prije operacija (Foto: Getty) Foto: Getty

Međutim, nakon usana, Kylie je na sebi "doradila" još puno toga te postala potpuno drugačija osoba kojoj je karijera odjednom procvjetala. 110 milijuna sljedbenika samo na Instagramu, beauty carstvo, brojne naslovnice, vlastiti reality show, samo su neke od stvari kojima se može pohvaliti, a interes za njezin privatni život dodatno je porastao nakon što je početkom veljače postala majka djevojčice Stormi Webster koju je dobila s dečkom, reperom Travisom Scottom.

Kylie Jenner, Travis Scott (Foto: Instagram) Kylie Jenner, Travis Scott (Foto: Instagram) Foto: Instagram

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

A čini se kako je majčinstvo promijenilo starletu koja je iznenadila obožavatelje podatkom da je maknula filere iz usana. "Napokon izgledaš kao stara Kylie", jedan je od najčešćih komentara koji se našao ispod fotografije na kojoj Kylie pozira s plavokosom prijateljicom.

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

"Ovo je prvi put da komentiram tvoju sliku, no želim ti reći da si zaista prekrasna bez filera", napisala joj je jedna obožavateljica, dok je druga zaključila: "Puno si slađa ovakva."

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Zanimljivo, Kylie je upravo na ruževima zaradila dodatne milijune, a procjenjuje se kako njezino make-up carstvo danas vrijedi oko 420 milijuna dolara.

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

To je posao!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene