Na kruni su ugravirana imena missica - Fani Čapalije, Branke Bebić i Anice Martinović. Evo što nam je još otkrila prodavateljica.


Prodaje se kruna Miss Hrvatske s postoljem na kojem su ugravirana imena misica - 1993. Fani Čapalija, 1994. Branka Bebić i 1995. Anica Martinović. Oglas na internetu navodi i kako je kruna izrađena od bijelog i žutog zlata te ukrašena s devet bisera i 12 cirkona.

Vezani članci Branka i Hrvoje Krstulovic (Foto: Goran Jakus/PIXSELL) Prije nego što se skrasila s poduzetnikom, lijepu Branku Sandi Cenov javno je zaprosio pjesmom Slika nije dostupna ANKETA: Koja od ovih ljepotica zaslužuje mjesto na tronu?

Prodavateljica za krunu Miss Hrvatske traži 60 tisuća kuna, odnosno osam tisuća eura. Nakon što smo kontaktirali gospođu, rekla nam je kako krunu možemo pogledati u Zagrebu. Na pitanje otkud kruna, gospođa je otkrila da je kod nje po privatnoj osnovi.

Za pregovore o cijeni je spremna budući da cijena nije fiksna. Zainteresiranih, kaže, ima. 'Zvali jesu', rekla nam je prodavateljica i dodala da su to stvari koje uvijek imaju emotivnu vrijednost.

Direktorica direkcije izbora Miss Hrvatske za Miss svijeta, Maja Vračarić, rekla nam je da o prodaji i tome tko prodaje krunu zaista nema nikakvih saznanja. Anica Kovač nije odgovorila na naše pozive.