Komplicirani odnosi

Nekad su bile prijateljice: 'Osjećam se izdano'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Katy Perry i Kristen Stewart nekada su bile prijateljice, no izgleda kako su se neke stvari promijenile zbog njega – Roberta Pattinsona.

Mladi glumački par Robert Pattinson i Kristen Stewart prošli su kroz burnu vezu, prekid i pomirenje, no nisu uspjeli. Oboje soliraju, a zgodni Rob već je viđen u društvu Katy Parry na koncertu Bjork pa se počelo šuškati kako se njih dvoje viđaju.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 3 Od psića do wc-daski Bizarni zahtjevi slavnih: Evo što im sve organizatori moraju omogućiti, popis je poprilično dug

Iako su nekad bile bliske prijateljice, Kristen je čak sjedila u krilu Katy Perry na dodjeli 'Kids Choice Awardsa', sada je situacija nešto drugačija. Daily Mail piše kako je 'Kristen depresivna i osjeća se izdanom'.

>> Robert Pattinson i Katy Perry u vezi? Uhvaćeni na koncertu Bjork!

'Cijelo vrijeme pokušava kontaktirati Roberta, no on joj ne odgovara', otkrio je izvor. Američki mediji isto tako pišu kako se Katy i dalje druži s Johnom Meyerom s kojim je nekoliko puta prekidala, a drugi izvor kaže kako je Robert otkrio kako su on i Katy samo dobri prijatelji.

Što je točno između njih, saznat ćemo uskoro, a za to vrijeme Robert je postao zaštitno lice Diora te snima novi film 'Camp X-Ray' s Carey Mulligan koja je oduševila u 'Velikom Gatsbyju'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene