Bez prestanka

Kralj Instagrama se prisjetio: Drogirao se i pio četiri dana, a posljedice su bile strašne

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dan Bilzerian, živi životom na kojem mu mnogi muškarci zavide, no sve ima svoju cijenu, a on je skoro platio najskuplju.

Kralj Instagrama, Dan Bilzerian, živi životom na kojem mu mnogi muškarci zavide. Na spomenutoj društvenoj mreži ima 22,6 milijuna ljudi, no njegovo tulumarenje ima itekakvih posljedica na zdravlje. Svi oni koji su se pitali lažira li Dan neke stvari na društvenim mrežama, sada će dobiti svoj odgovor. Naime, Bilzerian je u intervjuu Grahamu Bensingeru ispričao kako je već dva puta skoro umro uslijed zloupotrebe opojnih sredstava.

Pogledaj i ovo showbuzz Blizu Lastova Nakon bezbrižnog uživanja upali u probleme: Jedna od prijateljica kralja razuzdanih zabava dobila kaznu lučke kapetanije

Opisao je kako su ga četiri dana alkoholiziranja i drogiranja spremila u bolnicu u kritičnom stanju. U to vrijeme imao je 25 godina, u četiri dana uzeo je previše kokaina, zalijevao sve alkoholom, a uzeo je i previše Viagre. Ubrzo je osjetio stezanje u ramenima, a potom i jaku bol te otežano disanje. Odvezao se u bolnicu gdje mu je dijagnosticiran srčani udar. Liječnik mu je spasio život, no već sljedećeg dana Dan je doživio još jedan srčani. I njega je preživio.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene