Zoran Kesić oduševio je imitacijom predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović i premijera Aleksandra Vučića. Objasnio je i zašto Srbi nisu bili na Euru.


Jedna od najkomentiranijih vijesti proteklog tjedna bio je susret hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović i srpskog premijera Aleksandra Vučića. Susreli su se na mostu iznad Dunava, a srpskom komičaru Zoranu Kesiću bila je to prava inspiracija.

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović Bivša predsjednica snimljena nakon dugo vremena, nije se puno promijenila od kraja mandata, a i frizura je ostala ista Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) ''Ne vjerujem da bi se namjerno blamirao'': Predsjednica bi Vučića opet pozvala u Zagreb

U svojoj emisiji '24 minuta' usporedio je Kolindu i Vučića s Romeom i Julijom, i to je napravio prilično uspješno. 'Odrekni se Tomislava, Šešelja već jesi, i moj vječni bilateralni partner budi', počela je Kesić svoju inačicu Shakespearove drame u modernom, hrvatsko-srpskom izdanju. Sjajno je opjevao i ostatak njihovog druženja.