Kim Kardashian golotinja je proslavila, no mnogi se pitaju zašto ne odustane od nje sad kad je udana i ima troje djece?

Galerija


Najpoznatija starleta na svijetu obožava šokirati javnost.

Vezani članci Kim Kardashian Je li ovo najčudniji poklon koji ste vidjeli? Zbog onog što je Kanye darovao Kim neki su izjavili da gase internet Khloe i Kourtney Kardashian Kardashianka otkrila da je pozitivna na koronavirus pa poslala poruku iz kreveta: "Samo ću vam reći da je ovo stvarno"

37-godišnja Kim Kardashian proslavila se golotinjom, iako joj nitko ne osporava kako je talent za posao, jer je od ničega stvorila milijunsko carstvo.

No činjenica jest kako ju je proslavio porno uradak s bivšim dečkom Ray J-jem koji je "slučajno" procurio u javnost, iako se godinama šuška o tome kako ga je Kim namjerno lansirala s mamom Kris Jenner kojoj često tepaju da je "mozak obitelji Kardashian".

Nakon Kim, Kris je uspjela proslaviti i ostale sestre obiteljskim reality showom "Keeping Up With The Kardashians", a ostalo je povijest.

Od samih početaka Kim tako pokazuje kako nema problema s golotinjom, iako često pretjera s istom pa ukupni dojam bude vrlo neukusan. No ovaj put starleta je uspjela šokirati i najokorjele obožavatelje i to posljednjom fotografijom na Instagramu koju je objavila prije nešto više od sat vremena.

U minijaturnom Chanelovom badiću, Kim je još jednom pokazala sve tjelesne adute, no mnogi su komentirali kako je fotografijom prešla baš sve granice dobrog ukusa te da nije nimalo seksi, već degutantna.

"Sretno si udana žena i majka troje djece. Što ti ovo treba?", "Ovime samo pokazuješ koliko ne poštuješ Kanyea", "Nije ni čudo što je Kanye toliko ogorčen", samo su neki od komentara ostavljenih ispod fotografije.