Kasi Bennet svojim egzotičnim izgledom pažnju je plijenila već prije dvije godine za vrijeme Olimpijskih igara, a Usain Bolt njihovu vezu skriva od medija

Galerija


Usain Bolt i Kasi Bennett u vezi su još od 2014. godine, a ova 28-godišnjakinja u medije je dospjela tijekom Olimpijskih igara prije dvije godine kada mu je bila velika podrška. Kasi je uz Bolta ostala čak i nakon što su u to vrijeme u javnost procurile njegove golišave fotografije u krevetu s tada 20-godišnjom studenticom.

Vezani članci U Imotskom na karnevalu spaljen gej par s djetetom - Nenadom Stazićem Spalio lutke gej para s djetetom pa zaradio optužnicu: DORH jasno ustvrdio - poticao je na mržnju, netoleranciju i nasilje Oktoberfest, Kim Kardashian Pogledajte kako su zvijezde tulumarile na najvećoj narodnoj fešti koja je otkazana prvi put u povijesti

Kasi je već tada plijenila svoju pažnju egzotičnim izgledom, mnogi su je uspoređivali s Kim Kardashian, a nakon zadnjih fotografija koje je objavila na Instagramu većina je zaključila da bi komotno mogla uskočiti na mjesto jedne od Viktorijinih anđelica.

 

A post shared by Kasi J. Bennett (@kasi.b) on

Naime, Kasi se pohvalila poprilično razotkrivajućim kostimom koji je odabrala za karneval na Jamajci.

 

A post shared by Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) on

O svojoj vezi i prvatnom životu ni Kasi ni Bolt ne vole puno govoriti, ali njihovi najbliži misle da bi uskoro mogli uploviti u bračnu luku. Najveći sprinter svih vremena prošle je godine tijekom ljeta otišao u mirovinu, pa par sada maksimalno uživa u vremenu koje provode zajedno.

 

A post shared by Kasi J. Bennett (@kasi.b) on