Kasi Bennet svojim egzotičnim izgledom pažnju je plijenila već prije dvije godine za vrijeme Olimpijskih igara, a Usain Bolt njihovu vezu skriva od medija

Galerija


Usain Bolt i Kasi Bennett u vezi su još od 2014. godine, a ova 28-godišnjakinja u medije je dospjela tijekom Olimpijskih igara prije dvije godine kada mu je bila velika podrška. Kasi je uz Bolta ostala čak i nakon što su u to vrijeme u javnost procurile njegove golišave fotografije u krevetu s tada 20-godišnjom studenticom.

Vezani članci Sofia Vergara (Foto: Instagram) Najplaćenija glumica objavila fotku iz 80-ih godina i ostavila fanove u čudu: "Danas izgledaš puno mlađe" Slika nije dostupna DJEVOJKA USAINA BOLTA Kasi Bennett ima tijelo kakvo nema ni Kim Kardashiann

Kasi je već tada plijenila svoju pažnju egzotičnim izgledom, mnogi su je uspoređivali s Kim Kardashian, a nakon zadnjih fotografija koje je objavila na Instagramu većina je zaključila da bi komotno mogla uskočiti na mjesto jedne od Viktorijinih anđelica.

 

A post shared by Kasi J. Bennett (@kasi.b) on

Naime, Kasi se pohvalila poprilično razotkrivajućim kostimom koji je odabrala za karneval na Jamajci.

 

A post shared by Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) on

O svojoj vezi i prvatnom životu ni Kasi ni Bolt ne vole puno govoriti, ali njihovi najbliži misle da bi uskoro mogli uploviti u bračnu luku. Najveći sprinter svih vremena prošle je godine tijekom ljeta otišao u mirovinu, pa par sada maksimalno uživa u vremenu koje provode zajedno.

 

A post shared by Kasi J. Bennett (@kasi.b) on