Justin Bieber (Foto: Instagram)
Justin Bieber (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Justin Bieber objavio je fotografiju svog torza potpuno prekrivena tetovažama.


Ovaj svjetski poznati glazbenik prvu je tetovažu napravio kad je imao samo 16 godina.

Vezani članci Justin Bieber i Hailey Baldwin Justin Bieber rješava bračne probleme na bizaran način: "Ponekad postane stvarno ludo i traje cijeli dan" Justin Bieber Prestao je konzumirati droge jer se bojao smrti: ''Tjelohranitelji su provjeravali moj puls i dišem li uopće''

Justin Bieber tada je svoj lijevi bok poželio ukrasiti crtežom galeba. No tu nije stao. Naime, ovih se dana na Instagramu pohvalio da je iscrtao cijeli torzo. Ali baš cijeli, kao i ruke.

Na društvenoj mreži otkrio je i da je u tattoo studiju proveo više od 100 sati. Pored brojnih crteža, na svoje tijelo je stavio natpis ''Sin Božji'', ali i naziv svog četvrtog albuma ''Purpose''.

"Kad tetovaže ne bi bile bolne, svi bi ih imali. I to ne samo jednu. Obožavam umjetnost i zato sam svoje tijelo odlučio pretvoriti u platno. To mi je užasno zabavno", napisao je Justin uz svoju fotografiju.

Justin Bieber (Foto: Instagram)
Justin Bieber (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Ova velika promjena na Bieberovu tijelu dogodila se u samo godinu dana. Nedavno je prekinuo i turbulentnu vezu s pjevačicom i glumicom Selenom Gomez.