Fotografije je snimila Sasha Samsonova koja je jedna od omiljenih fotografkinja Kardashian-Jenner klana.

Galerija


22-godišnja manekenka postaje sve hrabrija kada su u pitanju objave na Instagramu.

Vezani članci Caitlyn Jenner i Sofia Hutchins (Foto: AFP) Obje su nekad bile muškarci, a unatoč razlici od 46 godina, u sretnoj su vezi i planiraju vjenčanje Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian fotografijom na Instagramu šokirala i najokorjelije fanove

Radi se o jednoj od članica moćnog medijskog klana Kardashian koji slavu i milijune na računima može zahvaliti jednoj osobi - poduzetnoj mami Kris Jenner koja je od njih napravila svjetske senzacije.

Prvo je to napravila od 37-godišnje Kim, a zatim i od ostalih sestara Kardashian, Khloe i Kourtney. Potom su na red stigle i njihove polusestre Kendall i najmlađa Kylie Jenner. Kendall je postala vrlo tražena manekenka koja ne mora ići na castinge kako bi krasila najprestižnije modne naslovnice te nosila revije u svjetskim metropolama, dok je Kylie postala vlasnica unosnog beauty carstva.

A kako postaje sve popularnija u modnom svijetu, Kendall postaje odvažnija i na Instagramu na kojem ju prati čak 96,8 milijuna obožavatelja.

Tako njezine fotografije postaju sve golišavije i provokativnije, a one posljednje neki su nazvali "koketiranjem s pornografijom".

Radi se o crno-bijelom setu fotografija snimljenih u dvorištu na kojima manekenka nosi dizajnerske čarape i uski kožni korzet. Iako je odjevena, poze i nisu tako "nevine".

Fotografije je snimila Sasha Samsonova koja je jedna od omiljenih fotografkinja Kardashian-Jenner klana i koja itekako voli podizati temperaturu njima.  

Tatjana Jurić nekad i sad: Ove fotografije dokaz su da je voditeljica poput vina, što starija, to bolja

Troši na Gucci, ali ne i na hranu: Supruga poznatog glazbenika šokirala izgledom nogu