Jessica Simpson pojavila se u neprepoznatljivom izdanju, imidž holivudske slatkice zasigurno je nestao.

Galerija


Američku pjevačicu i glumicu Jessicu Simpson svi znamo kao nekad jednu od najslađih holivudskih plavuša, ali njezine posljednje fotografije pomalo su šokirale obožavatelje. 

Vezani članci Nezgode Mali nevaljalci uhvaćeni na djelu, roditelji su imali pune ruke posla Policajac zaustavlja dječaka u radu na plantaži kakaa Raste broj djece koja su prisiljena na rad: Svako deseto dijete se iskorištava

38-godišnja Jessica snimljena je na ulicama New Yorka, u nimalo ukusnoj odjevnoj kombinaciji s jakom šminkom, što je daleko od njezina imidža slatkice, i to nikako nije izdanje u kakvom smo je navikli vidjeti.

Jessica se ne pojavljuje često u javnosti jer se posvetila majčinstvu i odgoju djece.

Bez svjetla reflektora, opustila se u potpunosti i nabacila nekoliko kilograma viška. Borbu s kilogramima vodila je nakon obje trudnoće i javno pričala o toj temi. No izgleda da se danas izgledom više ne opterećuje, nego uživa u opuštenom izdanju.

Jessica je udana za igrača američkog nogometa Erica Johnsona, s kojim ima dvoje djece, kćer Maxwell Drew i sina Acea Knuta. Prije Erica bila je u braku s glumcem Nickom Lacheyom, za kojeg je svojevremeno izjavila da joj je to bila najveća financijska greška u životu.