Jennifer Lopez proslavila je 49. rođendan, a mnogi bi se složili kako izgleda puno, puno mlađe.

Galerija


Pjevačica i glumica Jennifer Lopez objavilu je na Instagramu fotografiju proslave svog 49. rođendana i sve ostavila bez teksta.

Vezani članci Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Domaća glumica pokazala kako je izgledala prije 14 godina i otkrila da godine na nju nisu ostavile traga Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Ove godine slavi 50. rođendan, izgleda besprijekorno, ali tvrdi da se baš zbog ljepote često susreće s mržnjom

Je li ovo bio najbolji Jenniferin rođendan? Čini se kako jest. Pjevačica ga je proslavila na plaži u društvu obitelji i prijatelja, odjevena u minijaturni bikini pokazujući savršeno oblikovane trbušne mišiće i top-formu.

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

Jennifer je oduvijek bila vrlo samopouzdana što se tiče pokazivanje dobro oblikovane figure tijela, na kraju krajeva, svoju je karijeru izgradila na pjevačkim i plesačkim sposobnostim, a nakon 20 godina rada rezultati su vidljivi. Njezino tijelo ostavlja bez daha 77 milijuna obožavatelja na Instagramu, gdje je vrlo aktivna.

 

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

U lipnju je objavila fotografiju u tajicama s opisom “ono kad zahvaljujući tajicama guza izgleda dobro“, a nedavno je objavila i fotografiju iz teratne. Top-formi i savršenu izgledu tijela zasigurno pridonosi i činjenica kako Jennifer ne pije alkohol te svakodnevno vježba.

 

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on