Jennifer Lopez proslavila je 49. rođendan, a mnogi bi se složili kako izgleda puno, puno mlađe.

Galerija


Pjevačica i glumica Jennifer Lopez objavilu je na Instagramu fotografiju proslave svog 49. rođendana i sve ostavila bez teksta.

Vezani članci Cher (Foto: Getty Images) Legendarna pjevačica otkrila tajnu svog besprijekornog izgleda sa 72 godine! Jennifer Lopez (Foto: Instagram) U vrhunskoj formi u 50. godini! Igrač bejzbola se hvali bombastičnim tijelom svoje slavne djevojke

Je li ovo bio najbolji Jenniferin rođendan? Čini se kako jest. Pjevačica ga je proslavila na plaži u društvu obitelji i prijatelja, odjevena u minijaturni bikini pokazujući savršeno oblikovane trbušne mišiće i top-formu.

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

Jennifer je oduvijek bila vrlo samopouzdana što se tiče pokazivanje dobro oblikovane figure tijela, na kraju krajeva, svoju je karijeru izgradila na pjevačkim i plesačkim sposobnostim, a nakon 20 godina rada rezultati su vidljivi. Njezino tijelo ostavlja bez daha 77 milijuna obožavatelja na Instagramu, gdje je vrlo aktivna.

 

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

U lipnju je objavila fotografiju u tajicama s opisom “ono kad zahvaljujući tajicama guza izgleda dobro“, a nedavno je objavila i fotografiju iz teratne. Top-formi i savršenu izgledu tijela zasigurno pridonosi i činjenica kako Jennifer ne pije alkohol te svakodnevno vježba.

 

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on