Iako se više piše o plastičnim operacijama Lil Kim nego o njezinog glazbi, sada je reperica dala još jedan razlog za komentiranje.


Lim Kim (pravog imena Kimberly Denise Jones) bila je gošća na reviji u New Yorku. Reperica je stigla u stilu prave dive - doslovno ju je na rukama donio njezin tjelohranitelj, a na događaju se pojavila u haljini koja je naglašavala njezin očito rastući trudnički trbuh!

Još jedna zvijezda postala 'žrtva' plastičnih operacija

Vezani članci Cardi B i Offset (Foto: Instagram) Reperica priredila ludi tulum u vili hrvatskog poduzetnika iz koje je objavljivala eksplicitne fotke i snimke Petra Cicvarić (Foto: Instagram) Zvijezda hrvatskih sapunica tvrdila da ne želi drugo dijete, a sada ponosno ističe trudnički trbuščić

Svi okupljeni su ostali pomalo o šoku, a showbizzeri diljem svijeta nisu mogli vjerovati svojim očima. Zapravo se svi pitaju – tko je otac?

39-godišnju repericu povezivali su s boksačem Floydom Mayweatherom, no njezini glasnogovornici nisu potvrdili nikakva nagađanja. Iako se dosada više pisalo o njezinim plastičnim operacijama, mediji su sada dobili novu temu razgovora.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook