Iako se više piše o plastičnim operacijama Lil Kim nego o njezinog glazbi, sada je reperica dala još jedan razlog za komentiranje.


Lim Kim (pravog imena Kimberly Denise Jones) bila je gošća na reviji u New Yorku. Reperica je stigla u stilu prave dive - doslovno ju je na rukama donio njezin tjelohranitelj, a na događaju se pojavila u haljini koja je naglašavala njezin očito rastući trudnički trbuh!

Još jedna zvijezda postala 'žrtva' plastičnih operacija

Vezani članci Lil Kim Sablaznila pojavom: Ispod sakoa nije nosila ništa, a prozirna minica jedva je nešto sakrila Lil Kim (Foto: Getty Images) Bivši joj je toliko puta slomio nos da je završila kod plastičara, a danas je ovisnica o operacijama

Svi okupljeni su ostali pomalo o šoku, a showbizzeri diljem svijeta nisu mogli vjerovati svojim očima. Zapravo se svi pitaju – tko je otac?

39-godišnju repericu povezivali su s boksačem Floydom Mayweatherom, no njezini glasnogovornici nisu potvrdili nikakva nagađanja. Iako se dosada više pisalo o njezinim plastičnim operacijama, mediji su sada dobili novu temu razgovora.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook