Lijepa Iva!

Iva Jerković pozirala u seksi badiću i dokazala zašto je i dalje jedna od najljepših Hrvatica

Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) +0 Iva Jerković (Foto: Instagram) Galerija

Prelijepa manekenka posljednjih tjedana uživa u ljetnim aktivnostima.

Manekenka se opravdano smatra jednom od najljepših Hrvatica.

Pogledaj i ovo Iva Jerković, glumica je li moguće oprostiti nevjeru? Krize, preljubi i tajne uspješnog braka: Naše glumačke zvijezde odgovarale su na vruća pitanja!

Radi se o 37-godišnjoj Ivi Jerković koja posljednjih tjedana uživa u morskim radostima, a svoje sljedbenike na Instagramu s vremena na vrijeme podsjeti zašto ju hrvatska javnost i dalje smatra jednom od najseksi Hrvatica.

Zanosnu brinetu tamo prati više od 65 tisuća obožavatelja koji joj ispod svake fotografije dijele samo komplimente na račun besprijekornog izgleda, a ništa drugačije nije bilo niti ispod posljednje koju je objavila u bijelom kupaćem.

 

A post shared by Iva Jerković (@ivajerkovic) on

"Ispod sunca zlatnoga", napisala je Iva spremno pozirajući u jednodijelnom komadu koji joj je stajao kao saliven, poslavši tako osunčane i vruće pozdrave s nepoznate morske lokacije.

 

A post shared by Iva Jerković (@ivajerkovic) on

Prethodno je pozirala u još dva slična modela, pokazujući kako je ove godine bila itekako redovita u teretani. "Opasno si zgodna", "Najljepša", "Blista žena najljepša", samo su neki od komplimenata koje joj je uputio muški dio publike, no i žene su je nahvalile na sva zvona.

 

A post shared by Iva Jerković (@ivajerkovic) on

Lijepa Iva!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene