Svaka čast!

42 godine su joj tek! Bivša manekenka Iris Androšević pokazala duge noge i čvrst trbuh na ljetovanju s obitelji

Iris Androšević Pinjuh (Foto: Instagram) Iris Androšević Pinjuh (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Androšević Pinjuh (Foto: Instagram) Iris Androšević Pinjuh (Foto: Instagram) Iris Androšević Pinjuh (Foto: Instagram) Iris Androšević Pinjuh (Foto: Instagram) Iris Androšević Pinjuh (Foto: Instagram) +0 Iris Androšević Pinjuh (Foto: Instagram) Galerija

Iris je poznata po tome što je uvijek sređena, no zadnjih dana češće ju možemo vidjeti u bikiniju.

Bivša manekenka još uvijek ima liniju iz snova.

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio Umirovljena manekenka Blještava haljina istaknula je svu njenu ljepotu, posebno srcoliki dekolte koji nije mogao proći nezamijećeno

Radi se o Iris Androšević-Pinjuh koja je inače diplomirana dizajnerica interijera, a manekenske vode zamijenila je uređenjem prostora.

Iris je danas i supruga te ponosna majka trojice sinova, a upravo s obitelji provodi i zadnje dane ljeta uživajući u morskim radostima.

Iris Androšević Pinjuh (Foto: Instagram) Iris Androšević Pinjuh (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Iris je poznata i po tome što je uvijek besprijekorno sređena i elegantna, no zadnjih dana češće ju možemo vidjeti u badiću, nego u haljinama koje obožava. Bivša manekenka tako je dokazala kako još uvijek ima savršenu liniju na kojoj će joj pozavidjeti i mlađe žene.

Iris Androšević Pinjuh (Foto: Instagram) Iris Androšević Pinjuh (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Duge noge i čvrst trbuh njezini su aduti kojima zavodi, a da pazi na svaki detalj, pokazuju fotografije koje je posljednjih dana objavljivala na svom Instagram profilu na kojem ju prati nešto manje od 10 tisuća ljudi.

Isklesana figura kao u njezinim manekenskim danima oduševila je i njezine pratitelje koji su joj na račun izgleda udijelili brojne komplimente, a ne smijemmo zaboraviti ni kako Iris ima 42 godine, a izgleda tako dobro.

Iris Androšević Pinjuh (Foto: Instagram) Iris Androšević Pinjuh (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Sad znamo još jednu poznatu Hrvaticu koja je čitave godine pomno pazila na liniju, jer kako se kaže, ljetna tijela rade se zimi.

Svaka čast! 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene