Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Indonezijska pjevačica Irma Bule bila je poznata po nastupima sa zmijama. Jedan od takvih ju je, na žalost, koštao života.


Indonezijska pop pjevačica Irma Bule bila je poznata po svojim nastupima koji su uključivali poznate reptile – zmije. Od pitona do udava, sa svima je pjevala na pozornici, no presudila joj je kobra. Na početku nastupa, tijekom druge pjesme Bule je slučajno stala kobri na rep, te ju je zmija ugrizla za bedro.

Vezani članci Lana Jurčević: (Foto: Instagram) Fanovi su sigurni: Fotografije Lane Jurčević na zadnjem sjedištu automobila dokaz su da savršenstvo postoji Put do pakla popločan je dobrim namjerana (FOTO: YouTube/Screenshot) Šeprtljavi obožavatelj zamalo svima upropastio koncert, kao uspomenu je ponio kvrgu na glavi

Pjevačica je odbila pomoć od krotitelja zmija koji joj je ponudio protuotrov, te je kanila završiti koncert. Međutim, nakon 45 minuta počela je povraćati te se srušila na pozornici. Prebačena je u bolnicu, ali nažalost 29-godišnja Bule je preminula od otrova koji joj je ušao u krvotok i došao do srca.