Igor je u petak prebačen na izdržavanje zatvorske kazne u Srijemsku Mitrovicu, a njegova djevojka Nataša Antolović već se nalazi u Požarevcu u zatvoru.


Prema pisanju srpskih medija, Igor Tuđman - unuk Miroslava Tuđmana (brat Franje Tuđmana) završio je iza rešetaka!

Vezani članci Marija Miholjek i Saša Kopljar Saša Kopljar prvi je objavio vijest o smrti dr. Franje Tuđmana: "Bilo je treme, možda veće nego ikada" Kolinda Grabar-Kitarović u Velikom Trgovišću Grabar-Kitarović oplela po Škori: "On narodni čovjek? Ma dajte, molim vas. Malo morgen!"

Naime, Igor je u petak prebačen na izdržavanje zatvorske kazne u Srijemsku Mitrovicu, a njegova djevojka Nataša Antolović, s kojom je svojedobno snimao porno uradak, već se nalazi u Požarevcu u zatvoru, piše srpski Alo!

>> Hrvatski par htio seks u troje, na kraju žrtvu omamili i pokrali!

Podsjetimo, Igor i Nataša su optuženi da su u veljači čovjeka kojeg su upoznali preko internet stranice za upoznavanje - prevarili, omamili te na kraju i pokrali! Priča je počela tako da su s Igor i Nataša putem oglasa dogovorili seks u troje, a nakon upoznavanja u njihovom stanu, prema pisanju Blica, su čovjeku 'određenu supstancu ubacili u piće', nakon čega se on onesvijestio.

Nakon toga su iz stana uzeli njegov automobil i određenu sumu novaca te se odvezli do Novog Sada. Kako su bježali prema hrvatskoj granici, uhićeni su u blizini Sombora gdje su privedeni u najbližu policijsku postaju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook