Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Arnold Schwarzenegger ima za vas ponudu koja se ne propušta!


Glumac i bivši guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger nudi vam mogućnost da dođete u Los Angeles i uništavate stvari u njegovom osobnom - tenku. Arnie sve to, naravno, radi u humanitarne svrhe.

Arni pokazao novu curu!

Vezani članci Joseph Baena - 2 Za ovog mladića svijet je saznao tek 2011. kad je otkriven veliki preljubnički skandal, zapanjuje koliko sliči slavnom ocu Arnold Schwarzenegger Omiljeni snagator snimljen nakon tajne operacije srca koja je bila prije nekoliko dana, već se vratio obavezama

U svom online promotivnom videu Schwarzenegger se hvali 'vlastitim je***im tenkom' te demonstrira što se sve njime može uništiti. 'Uništit ću svoj vlastiti rekord', rekao je Arnold.

Savjetuje obožavateljima da ne propuste priliku da odlete u Los Angeles te provedu dan s njime.

'Vozit ćete se zajedno u tenku, zajedno ćete nešto uništiti, zajedno ćete pušiti cigare - živjet ćete jedan dan kao Arnold', stoji u promotivnom videu. 'Postoji velika vjerojatnost da će vam to biti najbolji dan u životu!'

Prikupljeni novac dat će se After-School All-Stars, koja pruža programe za djecu koja pohađaju školu i koja su tek završila školu.

Oni koji doniraju 20 tisuća dolara dobit će mač Conana the Barbariana s potpisom slavne zvijezde.

)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook