Katy Perry komentirala je na dodjeli Grammyja svoje mentalno stanje. A usput se obrušila i na tuđe.


Katy Perry nije se suzdržavala od psovki na dodjeli Grammyja. Televizija je na vrijeme cenzurirala svoje psovke, a ona se ispričala roditeljima. Ipak, nije to ono što je zapelo gledateljima i slušateljima za uši.

Vezani članci Britney Spears i Sam Asghari Pričalo se da ju iskorištava zbog jedne stvari, ali on se od nje ne miče ni u teškim danima, a pristaje i na ono što je većini muškaraca mrsko Britney Spears Potez suda nakon šokantnog svjedočenja Britney Spears sve je iznenadio, njezin slučaj ne prestaje zgražavati svijet

Pažnju je privukla kada je tijekom davanja izjava popljuvala Britney Spears. Kad ju je voditelj Ryan Seacrest pitao o pauzi koju je napravila od posljednjeg albuma 2014. pa sve do danas, Katy mu je odgovorila da je brinula o svom psihičkom zdravlju.

I ništa sporno nema u tome, no referenca na Britney Separs nije joj trebala. "Odlično! I još nisam obrijala glavu", izjavila je Katy referirajući se na Britneyjin živčani slom tijekom kojeg je pjevačica, između ostalog, obrijala i glavu. Društvene mreže su se užarile, a Katy naišla na kritike brojnog gledateljstva. Svi su složni u ocijeni da joj to nije trebalo. Njenu izjavu možete pogledati ovdje.