U Radio City Music Hallu sinoć su dodijeljene MTV Video Music nagrade.

Galerija


Sinoć je u New Yorku održana dodjela MTV VMA nagrada.

Vezani članci Blac Chyna (Foto: Profimedia) Često mijenjanje partnera, skandali i umjetna stražnjica od ove su starlete napravili zvijezdu Nicki Minaj (Foto: Instagram) Nicki Minaj obožava hrvatskog dizajnera, na dodjeli MTV nagrada nastupila u njegovoj kreaciji

U Radio City Music Hallu sinoć su dodijeljene MTV Video Music nagrade koje su okupile brojne slavne face iz svijeta šoubiznisa.

Nicki Minaj (Foto: Profimedia)
Nicki Minaj (Foto: Getty) Foto: Getty

Kao i uvijek, drugo se jutro o nekima pričalo više, o nekima manje, a o dvije starlete i jednoj reperici danas se priča najviše zbog neukusnih opravica u kojima su se pojavile.

Najbolje prijateljice i starlete Blac Chyna i Amber Rose, koje su poznate i kao bivše djevojke Roba Kardashiana i Kanyea Westa, oduvijek su poznate po svojoj golišavosti, a sinoć su po starom dobrom običaju pokazale puno kože.

Nicki Minaj (Foto: Profimedia)
Blac Chyna (Foto: Getty) Foto: Getty

Blac Chyna stigla je u haljini od lanaca koja nije skrivala puno toga, dok je Amber otišla korak dalje.

Ona se pak pojavila u crvenom kožnom korzetu s maskom na licu te bičem u rukama, a look je upotpunila mrežastim čarapama i visokim čizmama. Internet danas komentira kako je starleta požurila s odabirom kostima za Noć vještica pa je jasno kako nikoga nije previše oduševila.

Nicki Minaj (Foto: Profimedia)
Amber Rose (Foto: Getty) Foto: Getty

To nije učinila ni poznata reperica Nicki Minaj, koja je došla u žutom bodiju preko kojeg je odjenula haljinu od tila, a u prvom je planu bila njezina raskošna pozadina, za koju se već godinama šuška da je napravljena kod kirurga.

Nicki Minaj (Foto: Profimedia)
Nicki Minaj (Foto: Getty) Foto: Getty

Vjerujemo kako vam je sada jasnije zašto su cure dobile najviše pažnje.