IDE NA SUD

U Drakeovu domu: Bizarna pljačka zbog koje bi se svatko naježio

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Djevojka je uhićena nakon što je provalila u Drakeovu kuću.

Česte su situacije u kojima fanovi smišljaju kako se približiti svojim zvijezdama. Posljednji pokušaj zbilježial je policija u kući slavnog repera Drakea, piše TMZ.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll Elitno društvo Ivana Knoll bila na zabavi jednog slavnog Oscarovca, a tamo je naletjela na poznatog repera s kojim je prisno pozirala

24- godišnja djevojka uhvaćena je u spavaćoj sobi Drakeove lusksuzne vile kako njuška po pjevačevim stvarima. Drakeovo osoblje ju je zateklo na djelu. U tom trenutku navodno je nosila jednu od Drakeovih majicu s kapuljačom. Djevojka se očito osjećala jako ugodno u njegovu domu, pa se opustila i poslužila pićima koje je imao u svojoj vili. Počastila se s dva gazirana pića i bocom obične vode. Tako je Drakea oštetila za par dolara. Za sada nije poznato kako je djevoka uspjela ući u njegov dom niti koliko dugo je bila unutra.

Iako je prvotno rekla policiji rekla da je imala odobrenje za ulazak na posjed, djevojka je na kraju osuđena za provalu i pljačku. Drake u vrijeme incidenta nije bio kući.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene