Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Djevojka je uhićena nakon što je provalila u Drakeovu kuću.


Česte su situacije u kojima fanovi smišljaju kako se približiti svojim zvijezdama. Posljednji pokušaj zbilježial je policija u kući slavnog repera Drakea, piše TMZ.

Vezani članci Split, policija, ilustracija (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) Lopov "hakirao" bankomat da mu izbacuje novac, na ulicama Splita 70.000 kuna Pošta u Ulici Dragutina Golika/ilustracija (Foto: Davor Puklavec/Pixsell) Pljačka u Zagrebu: Maskiran upao u poštu, prijetio vatrenim oružjem, uzeo novac i pobjegao

24- godišnja djevojka uhvaćena je u spavaćoj sobi Drakeove lusksuzne vile kako njuška po pjevačevim stvarima. Drakeovo osoblje ju je zateklo na djelu. U tom trenutku navodno je nosila jednu od Drakeovih majicu s kapuljačom. Djevojka se očito osjećala jako ugodno u njegovu domu, pa se opustila i poslužila pićima koje je imao u svojoj vili. Počastila se s dva gazirana pića i bocom obične vode. Tako je Drakea oštetila za par dolara. Za sada nije poznato kako je djevoka uspjela ući u njegov dom niti koliko dugo je bila unutra.

Iako je prvotno rekla policiji rekla da je imala odobrenje za ulazak na posjed, djevojka je na kraju osuđena za provalu i pljačku. Drake u vrijeme incidenta nije bio kući.