Talijanski milijunaš Gianluca Vacchi ovog ljeta uživa s trideset godina mlađom manekenkom Sharon Fonseca.

Galerija


Ako netko zna definiciju uživanja u životu, to je svakako talijanski milijunaš Gianluca Vacchi. 50-godišnji Gianluca vrijeme uglavnom provodi na luksuznim destinacijama diljem svijeta, u društvu pravih ljepotica, znatno mlađih od sebe.

 

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Vezani članci Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Profimedia) Poznata manekenka "gradom koji ne spava" prošetala grudi koje su zamalo ispale iz haljine Xenia Deli i suprug 6 (Foto: Instagram) Ljepotica koja je sve osvojila u spotu Justina Biebera čeka dijete s 36 godina starijim suprugom milijunašem

Posljednja u nizu s kojom se zaljubljivi milijunaš zabavlja jest 23-godišnja manekenka Sharon Fonseca iz Venezuele, na čemu mu zavide brojni muškarci.

Trenutno se nalaze na luksuznoj jahti kojom plove Španjolskom, no destinacije mijenjaju iz dana u dan, a na društvenim mrežama, gdje ih prati više od 11 milijuna ljudi, hvale se svojim načinom života.

Gianluca je milijunaš s brojnim poslovnim uspjesima iza sebe. Dioničar je multinacionalnih kompanija IMA S.p.A., Interactive Groupa, it:Tesmeca, FIN Vacchi Finanziaria Italiane, vlasnik je First Investments SpA te osnivač popularnog brenda Toy Watch, koji nosi čak i Michelle Obama. Njegovi najbolji prijatelji poznati su nogometaši Marco Borriello i Bobo Vieri, pjevač Luis Fonsi i mnogi drugi.

Osim izgleda, na društvenim su ga mrežama proslavili rasplesani videi, a osim što obožava plesati, Gianluca radi kao i DJ u elitnim diskoklubovima.

 

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

U nekoliko se navrata pričalo o njegovu bankrotu, no sudeći po viđenom, daleko je od takve situacije.