Zaljubljivi bogataš

Ovisan o teretani i ženama: Talijanski milijunaš na luksuznoj jahti uživa s novom, gotovo 30 godina mlađom manekenkom

Gianluca Vacchi (Foto: Instagram) Gianluca Vacchi (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Gianluca Vacchi (Foto: Instagram) Gianluca Vacchi (Foto: Getty Images) Gianluca Vacchi (Foto: Getty Images) Gianluca Vacchi (Foto: Getty Images) Gianluca Vacchi (Foto: Getty Images) Gianluca Vacchi (Foto: Getty Images) +0 Gianluca Vacchi (Foto: Profimedia) Galerija

Talijanski milijunaš Gianluca Vacchi ovog ljeta uživa s trideset godina mlađom manekenkom Sharon Fonseca.

Ako netko zna definiciju uživanja u životu, to je svakako talijanski milijunaš Gianluca Vacchi. 50-godišnji Gianluca vrijeme uglavnom provodi na luksuznim destinacijama diljem svijeta, u društvu pravih ljepotica, znatno mlađih od sebe.

 

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Pogledaj i ovo Gianluca Vacchi (Foto: Instagram) Ima energiju 15-godišnjaka Zgražali su se zbog njegove veze s 30-ak godina mlađom ljepoticom, ali "najseksi djedica" ovih dana svima pokazuje da su bili u krivu

Posljednja u nizu s kojom se zaljubljivi milijunaš zabavlja jest 23-godišnja manekenka Sharon Fonseca iz Venezuele, na čemu mu zavide brojni muškarci.

 

A post shared by Sharon Fonseca

Trenutno se nalaze na luksuznoj jahti kojom plove Španjolskom, no destinacije mijenjaju iz dana u dan, a na društvenim mrežama, gdje ih prati više od 11 milijuna ljudi, hvale se svojim načinom života.

Gianluca je milijunaš s brojnim poslovnim uspjesima iza sebe. Dioničar je multinacionalnih kompanija IMA S.p.A., Interactive Groupa, it:Tesmeca, FIN Vacchi Finanziaria Italiane, vlasnik je First Investments SpA te osnivač popularnog brenda Toy Watch, koji nosi čak i Michelle Obama. Njegovi najbolji prijatelji poznati su nogometaši Marco Borriello i Bobo Vieri, pjevač Luis Fonsi i mnogi drugi.

Osim izgleda, na društvenim su ga mrežama proslavili rasplesani videi, a osim što obožava plesati, Gianluca radi kao i DJ u elitnim diskoklubovima.

 

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

U nekoliko se navrata pričalo o njegovu bankrotu, no sudeći po viđenom, daleko je od takve situacije. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene