Fatalna crnka

Ljubav cvjeta od 2016.: Romantičnu fotografiju Georgine i Ronalda s broda zasjenila njezina isklesana stražnjica

Georgina Rodriguez, Ronaldo (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez, Ronaldo (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez, Ronaldo (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Getty Images) Georgina Rodriguez (Foto: Getty Images) Georgina Rodriguez (Foto: Getty Images) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) +0 Georgina Rodrigez (FOTO: Instagram) Galerija

Par je u studenom 2017. godine dobio kćerkicu Alanu Martinu.

Slavni par uživa u ljubavi.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Georgina će se uzrujati" Fotka Ronalda i Georgine osvanula je u medijima, ali s ogromnom razlikom od originala, vidite li što su joj učinili?

24-godišnja manekenka Georgina Rodriguez poznata je i kao zaručnica nogometaša Cristiana Ronalda s kojim ima i dijete.

Georgina Rodrigez (FOTO: Instagram) Georgina Rodrigez (FOTO: Instagram)

Podsjetimo, Cristiano je Georginu upoznao na eventu modnog dvojca Dolce & Gabbana 2016. godine, a u to vrijeme ona je radila kao prodavačica u Guccijevoj trgovini u Madridu.

No kada su u javnost procurile njihove prve zajedničke fotografije iz Disneylanda, Georgina je dobila otkaz jer se njenim šefovima nije svidjela tolika medijska pažnja. Pogađate, Georgina je ubrzo nakon toga postala popularni model, a nedavno je bila i gošća 75. Venecijanskog filmskog festivala.

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Georgina je kćer Alanu Martinu rodila u studenom 2017. godine, dok su slavnom nogometašu surogat majke prethodno rodile troje djece.

Velika obitelj svaki slobodni trenutak provodi zajedno, no par zna kako je važno pronaći i vremena za sebe. Tako su golupčići unajmili brod te krenuli na romantični odmor, a fotografiju s istog objavila je zanosna crnka na svom Instagram profilu te svom zaručniku javno poručila da ga voli. "Kako je lijepo osjetiti topli zagrljaj dok ti je tijelo hladno", napisala je uz nju.

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Puno pažnje ukrala je i Georginina besprijekorna linija, posebno stražnjica, a fotografija je u samo dva sata prikupila više od milijun lajkova. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene