Višesatna rasprava

Fotografija Elle Dvornik bez šminke izazvala rat na Instagramu među njezinim obožavateljicama: "Čime si pumpala usta?"

Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik 3 (Foto: Instagram) Ella Dvornik 5 (Foto: Instagram) +0 Ella Dvornik (Foto: Instagram) Galerija

Gotovo svaka fotografija Elle Dvornik na društvenim mrežama izazove raspravu.

Jedno je jasno: gotovo svaka fotografija Elle Dvornik na društvenim mrežama izazove raspravu.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ponovno oduševila Ella Dvornik otkrila način na koji se obračunava s hejterima, a on je zapravo i najbolji

Domaća blogerica Ella Dvornik na Instagramu ima više od 308 tisuća sljedbenika, pa rasprave ispod njezinih fotografija i nisu neka čudnovata pojava.

A posljednju u nizu izazvala je fotografija Elle bez šminke i sa šminkom, kojom se blogerica htjela pohvaliti svojim umijećem šminkanja. "Lijevo 'desperate housewife', desno i dalje desperate housewife, al' s 'Makeup artist' diplomom", napisala je Ella ispod, a "rat" je pokrenulo pitanje jedne njezine sljedbenice.

 

A post shared by www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik) on

"Zašto si povećala usne?" upitala ju je te time pokrenula lavinu komentara, a bilo je još nekoliko njih koji su joj uputili isto pitanje, ali na nešto drugačiji način. "Što ti se dogodilo s ustima?", "Predivna na desnoj. P. S. Jesu li ti usne prirodne ili si ih pumpala nečim?"

 

A post shared by www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik) on

Dio Ellinih obožavatelja i pratitelja jako su naživcirala takva pitanja, a u raspravu se uključila i sama Ella, koja je i inače vrlo aktivna u komunikaciji s obožavateljima.

 

A post shared by www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik) on

"Zašto se ti zoveš Dragana?" upitala je nju Ella, na što je ova odgovorila: "Koji zli komentari, cure, ja sam samo pitala, nikog nisam vrijeđala. Čemu odmah napadanje?"

Nekima je zasmetala i činjenica da Ella koristi filtere na fotografijama, iako je ona to opovrgnula, a sve je to bilo i više nego dovoljno da se razvije višesatna rasprava.

 

A post shared by www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik) on

Ella je, kao i uvijek, na sve provokacije odgovorila damski te odustala od daljnjeg komentiranja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene