Nakon što je Kim jučer na svojoj službenoj stranici svijetu obznanila da je stigao sin, fanovi su pohitali na društvene mreže kako bi saznali što više informacija.


Nakon što su Kim i Kanye objavili kako su dobili sina, milijuni obožavatelja pohitali su na društvene mreže kako bi saznali što više informacija. Korisnici Twittera vidjeli su ovo, 'Storm Desmond' trending, i jasno, odmah su zaključili kako je to ime prinove u obitelji West-Kardashian.

Rodija se sin - Kim i Kanye postali roditelji drugi put

Vezani članci Kim Kardashian i Kanye West - 1 Nakon što je svađa ovog poznatog para eskalirala, njihovi prijatelji otkrili su da žive potpuno odvojeno Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Dvije posljednje fotografije slavne starlete dokaz su kako i bez golotinje i neukusa izgleda savršeno

To se brzinom munje proširilo društvenim mrežama, dok neki korisnici ipak nisu zaključili kako to nije ime sina već ime oluje koja se u tom trenutku razvijala. Ne treba naglašavati kako su mnogi od njih ostali itekako zbunjeni. Ali, eto dobre ideje kako da Kim nazove sina. North West i Storm Desmond zvuče baš cool.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook