Nakon što je Kim jučer na svojoj službenoj stranici svijetu obznanila da je stigao sin, fanovi su pohitali na društvene mreže kako bi saznali što više informacija.


Nakon što su Kim i Kanye objavili kako su dobili sina, milijuni obožavatelja pohitali su na društvene mreže kako bi saznali što više informacija. Korisnici Twittera vidjeli su ovo, 'Storm Desmond' trending, i jasno, odmah su zaključili kako je to ime prinove u obitelji West-Kardashian.

Rodija se sin - Kim i Kanye postali roditelji drugi put

Vezani članci Kim Kardashian - 1 Zbunila je sve najnovijim potezom prema mužu od kojeg se razvodi: "Jesi li mogla nešto neugodnije učiniti?" Kim Kardashian - 10 Kim u sićušnom bikiniju pokazala čime se bavi što je većinu iznenadilo, neki su je ismijali: "Da sam ja barem imao ovakvo iskustvo"

To se brzinom munje proširilo društvenim mrežama, dok neki korisnici ipak nisu zaključili kako to nije ime sina već ime oluje koja se u tom trenutku razvijala. Ne treba naglašavati kako su mnogi od njih ostali itekako zbunjeni. Ali, eto dobre ideje kako da Kim nazove sina. North West i Storm Desmond zvuče baš cool.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook