Eva Longoria i Jose Baston uskoro će dobiti sina, a glumica je prije toga priredila darivanje djeteta na koje je pozvala svoje najbliže prijateljice i članove obitelji.

Galerija


Na svijet samo što nije stigla beba Eve Longorije, a prije nego što rodi svoje prvo dijete, glumica je organizirala darivanje djeteta. Cijeli je taj događaj u subotu za glumicu je bio poprilično emotivan, a trenutke sreće, suza i veselja zabilježili su njezini najbliži. Najveće iznenađenje cijelog tog druženja bio je dolazak njezina supruga Josea Bastona, što ona nije znala ni očekivala. Njegov dolazak među njezine najbliže prijateljice i članove obitelji rasplakao je Evu, a sve je snimila njezina prijateljica Melanie Griffith.

 

A post shared by MELANIE (@melanie_griffith57) on

Vezani članci Eva Longoria (Foto: Instagram) Jednostavno blista: Eva Longoria pozirala u kupaćem kostimu pola godine nakon poroda Eva Longoria (Foto: Profimedia) Sitno broji do rođenja prvog djeteta: Jedna od naljepših glumica svijeta bez šminke i potpuno opuštena u trudnoći

Među ostalima, radost zbog dolaska njezine bebe na svijet s njom su podijelile i Marcia Cross, Melanie Griffith, Sophia Bush, Elizabeth Banks i Roselyn Sanchez. Sve su one taj dan uživale u masažama, manikurama i hladnim vinima dok su se zabavljale u vrtu njezine kuće.

Eva i Jose dobit će sina, a glumica jedva čeka postati majka.

''Ne mogu dočekati da upoznam svoju bebu. Jednostavno ne mogu dočekati da vidim kako će izgledati, kakvu će osobnost imati, koliko će kose imati'', priznala je nedavno.