Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sunčan dan bio je preduvjet za cijelu avanturu - no to je bio tek jedan od uvjeta da bi njegova zamisao uspjela.


Originalna prosidba u Beogradu oduševila je korisnike društvenih mreža diljem Srbije. Naime, muškarac je na Brankovom mostu u Beogradu izvjesio romantični prijedlog: 'Ljubavi, udaj se za mene'.

Vezani članci Nikola Grmoja Oporba šokirana optužbama Zdravka Mamića, Grmoja poručio: ''Na udar hrvatskog pravosuđa ne dolaziš dok imaš političku zaštitu'' Petra Kraljev (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Glumica o životu poslije zaruka: ''Radimo po cijele dane, nemamo vremena..."

Tijekom krstarenja Savom, Rade Santrač, nekadašnji radijski voditelj na B92, zaprosio je svoju djevojku Dinu Kocić. Dobio je odgovor koji je želio čuti jer je Dina oduševljeno pristala na prosidbu. Da nije, bila bi to prava šteta jer je Rade prosidbu planirao mjesecima unaprijed, piše srpski Telegraf.

Zaprosio je djevojku na tako nespretan način da ga je morala odbiti

'Prosidbu planiram od ljetos, a u posljednjih mjesec dana intenzivno sam radio na svemu. Sunčan dan bio je preduvjet za cijelu avanturu. Želio sam da to bude jedna intimna, ali originalna prosidba. Na kraju je ispalo da je cijeli grad saznao, što mi ne smeta, ali moj jedini cilj je bio da Dina kaže da', ispričao je Rade. Čekao je dugo na odobrenja nadležnih službi da može uopće postaviti svoj upit na most, a dugo je čekao i izradu dijamanta. 'Mi jedno drugo nazivamo 'srce', zbog čega sam inzistirao da prsten bude tog oblika. U pitanju je specijalni dijamant na čiju sam izradu čekao duže nego što sam mislio', dodao je Rade.

Dan za pamćenje u Splitu: Hrpa turista snimila ovaj trenutak!

'Svatko tko se upusti u sličnu avanturu treba znati da je ovo puno kompliciraniji pothvat nego što se pretpostavlja. Trebalo je odrediti kolikih dimenzija mora biti banner da bi se lijepo vidio, a nije jednostavno ni zakazati brodić baš kad meni treba, pa onda treba i njene obaveze uklopiti. Kasnila je i izrada prstena i pomakla sve planove', kazao je nekadašnji voditelj, a danas glazbeni skladatelj. Kako bi sve prošlo u redu, Rade je tražio čak i odobrenje nadležnih službi kako bi smio raširiti napis na javnom mjestu, a obavijestio je čak i komunalne redare, kako bi znali o čemu se radi i ne bi omeli prosidbu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook