Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Koncert je prekinut nakon pola sata zbog dojave o bombi.


Nekoliko tisuća ljudi ostalo je razočarano na sinoćnjem koncertu Nede Ukraden. Dojava o postavljenoj bombi ispraznila je virski Trgu svetog Jure gdje je Neda imala svoj koncert. Kada su se svi razišli i kada je uz pomoć djelatnika Prve policijske postaje u Zadru i zaštitara osiguran prostor bine, policijski pirotehničari pretražili su pozornicu i neposrednu okolinu, no bomba ili bilo kakva eksplozivna naprava nije pronađena. Razočarenje u publici je bilo golemo, a najgore je bilo velikoj balkanskoj estradnoj zvijezdi, piše Zadarski.hr.

Vezani članci Radojka Šverko Kako je u ranoj mladosti izgledala Neda Ukraden, a kako Sanja Doležal? Pogledajte njihove stare fotografije! Neda Ukraden - 1 Poznati Hrvati ispričali kakve su bile njihove bake: ''Prva sjećanja, prvi mirisi vezani su za tu našu kuću, najljepše uspomene''

'Ja bih i sada zapjevala', rekla je pjevačica nakon što je postalo jasno kako koncerta neće biti.

'Nisam se uplašila! Sve je to dio lošeg i negativnog političkog folklora. Možda se zbog tenzija koje postoje prostor pozornice mogao ranije provjeriti i osigurati, ali u ovakvim situacijama nikad ne znaš što se može dogoditi. Bilo je tu puno djece', dodala je Neda.

Neda je kasnije i na društvene mreže objavila fotografiju i objavila status. 'Uprkos lažnoj uzbuni, nezaboravna atmosfera i koncert na Viru! Hvala publici i organizatorima!', napisala je Neda na svom profilu.

 

 

A photo posted by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on