kokain afera

Oglasila se Darkova majka: ''Nisam ga odgojila da uzima drogu''

Darko Lazić (Foto: Instagram) Darko Lazić (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Darko Lazić šokirao je obožavatelje folk-glazbe. Majka Branka Lazić oglasila se oko skandala.

Darko Lazić šmrče kokain – vijest je to koja je odjeknula među ljubiteljima folka.

Pogledaj i ovo Darko Lazić - 12 više ne skriva Srpski pjevač sasvim iskreno o svom ljubavnom životu: "Sve žene sam varao, vrijeme je da bivše saznaju"

Nakon što je u javnost iscurila snimka na kojoj navodno upravo Darko Lazić šmrče bijeli prah, oglasila se i njegova majka Branka koja je također bila šokirana kada je ugledala vijest u medijima.

''Molim? To nije istina. Poznajem svojeg sina i znam da nikada ne bi uzeo ništa takvoga. Nikada nije imao čudno ponašanje, bio je kod mene i ništa mi nije spominjao da će izaći. Nisam nikada posumnjala da uzima bilo kakvu drogu. Moje dijete je sasvim normalno, a svaka majka poznaje svog sina, pa tako i ja. Pogotovo kako se ponaša. Uostalom, nemojte mene ništa pitati, zovite njegovu Anu i njega. Nisam ga odgojila da uzima drogu, on je moje pametno dijete, koje zna da to nije zdravo. Šokirana sam što je tako nešto izašlo. Pričat ću s njim kada ga budem dobila, ali nema potrebe da ga to pitam, jer znam da nije istina'', kazala je za Blic majka Branka na vijest da se pojavila snimka na kojoj njezin sin, folk-pjevač Darko Lazić konzumira kokain.

Darko Lazić (Foto: Instagram) Darko Lazić (Foto: Instagram) Foto: Instagram
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene