Zvijezda serije "Lude sedamdesete" optužen je da je seksualno napao tri žene. U sve se umiješao i novinar koji istražuje scijentologe, ali i Leah Remini.


Zvijezda serije "Lude sedamdesete" trenutno je pod istragom losanđeleske policije zbog jako ozbiljnih optužbi. Glasnogovornik policije je za Hollywood Reporter izjavio da su tri žene istupile i Dannyja Mastersona optužile da ih je seksualno napao tijekom ranih 2000-ih.

Vezani članci Slika nije dostupna RAZOTKRILA SCIJENTOLOGE Šokirala pričom o seksualnom i fizičkom zlostavljanju Slika nije dostupna Nakon 9 godina opet zajedno – gdje su danas?

Glumac je u seriji glumio Hydea, a uloga mu je donijela veliku popularnost. Trenutno glumi u seriji "The Ranch" s kolegom Ashtonom Kutcerom, a odbacio je sve optužbe protiv sebe. Inače, policija je vijest potvrdila nakon što je o svemu pisao Tony Ortega, novinar koji se godinama bavi istraživanjem Scijentološke crkve, kojoj pripada i Masterson.

Glumčev glasnogovrnik medijima je poslao dugačku izjavu u kojoj je podcjenjivački pisao o jednoj od navodnih žrtava te istaknuo da je žene na istup nagovorila Leah Remini, koja vodi javnu kampanju protiv Scijentološke crkve već godinama. Iako je glumac pod istragom, protiv njega nije podignuta nikakva optužnica.