Splitska pjevačica Danijela Martinović fotografijom nas je vratila u davnu 1988. godinu

Galerija


Splitska pjevačica u trenu nas je vratila u davnu 1988. godinu.

Vezani članci Slika nije dostupna Otkrili smo koliko im je godina Slika nije dostupna Ona je pravi kameleon - u 54. izgleda fantastično

Teško je za povjerovati kako Danijela Martinović ima 46 godina jer to ne otkirvaju niti njezina vrckava osobnost, ali niti njezin izgled.

A da je pjevačica jedna od onih žena koje su kao vino, što starija, to bolja, dokazala je nedavno ona sama na svojoj službenoj Facebook stranici na kojoj je podijelila svoju sliku na kojoj ima samo 17 godina.

"Moj prvi plakat za nastupe, 1988. godine. Ovdje samu sebe podsjećam na jednu našu pjevačicu... Znate li na koga mislim? Podsjećam li i vas?", zapitala je Danijela više od 185 tisuća svojih obožavatelja na spomenutoj društvenoj mreži te izazvala lavinu komentara.

Danijela Martinovic 1988 (Foto: Facebook)
Danijela Martinovic Danas (Foto: Facebook) Foto: Facebook

Lepa Brena, Suzana Mančić, Sanja Doležal, Meri Cetinić i Zorica Kondža, imena su koja su se najviše puta pojavila ispod slike na kojoj pjevačica pozira u bijeloj košulji, crnom sakou s rupčićem u džepu, nešto jačim make up-om na očima te frizurom karakterističnom za spomenuto razdoblje.

Danijela Martinovic 1988 (Foto: Facebook)
Danijela Martinovic 2018 (Foto: Facebook) Foto: Facebook

Bilo je i onih koji su se našalili na račun domaće pjevačice pa su joj poručili kako ih podsjeća na Kiću Slabinca i Jasmina Stavrosa no činjenica jest kako Danijela s godinama izgleda sve zanosnije, čime se također voli pohvaliti na društvenim mrežama.

Danijela Martinovic 1988 (Foto: Facebook)
Danijela Martinovic Badic (Foto: Facebook) Foto: Facebook

Kako i ne bi, kada i u petom desetljeću ima liniju i izgled djevojke, a s godinama nije izgubila ni svoju zaigranost i vedrinu kojima u trenu zarazi sve oko sebe, zbog čega i jest jedna od omiljenih domaćih pjevačica, kako među publikom, tako i među kolegama.