Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ava kaže kako joj je bilo fenomenalno te se nada da će i ova večer biti tako vatrena...


Samo dan nakon što je procurila snimka seksa ispod plahte između Ave Karabatić i Uroša Ćertića, par je bio u kombiju u dvorištu. Osim što su nastavili s 'akcijom', pričali su o djeci, a Ava je priznala i kako joj je prva večer u kući bla fenomenalna, a nadam se da će i druga biti takva.

>> Evo prvih reakcija nakon seksa pred kamerama!

Vezani članci Incident u Krapinskim Toplicama Pravobraniteljica nakon incidenta u školi: ''Brine me situacija, odrasli ne smiju podržavati djecu u kršenju pravila" Slika nije dostupna U 'kući' se i dalje sve vrti oko seksa

Uroš, inače kaskader, donedavno je bio u vezi sa Sanjom Dimitrijević koja se u Srbiji proslavila na jednom talent natjecanju. No, nakon ovih snimki, Sanja je na Twitteru komentirala: 'Za sve one koji su mi pisali i pitali, evo jednog kratkog i konačnog odgovora: Istina je da ja i Uroš nismo više zajedno, našu vezu okončali smo početkom ožujka i svako je krenuo svojim putem. Ja sam sada slobodna i sretna. Toliko o tome. Pozdrav svima!'.

Usporedila se i s Kim Kardashian

Kasnije je Ava vodila razgovor s Urošom i Željkom. Odjenula je još jednu izazovnu kombinaciju, a ovog puta je bila riječ o dekoltiranoj haljiici leopard uzorka. tijekom razgovora je senzualno pućila usnice i češljala svoju dugu kosu.

Komentirala je kako se ne smatra lijepom te se uspoređivala s Kim Kardashian.

'Ja to znam nositi, ja mogu to obući, jer neću izgledati jeftino, kužiš? Nemam stida u tome, neću vulgarno ispasti...Ja sam se slikala za Playboy, na tim slikama se ništa ne vidi, a sve se vidi', objasnila je Ava.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook