Lijepa Chrissy Teigen obožavana je diljem Amerike zbog svoje iskrenosti. Ovog puta hrabro je progovorila o svom velikom problemu - alkoholizmu.

Galerija


Manekenka i voditeljica Chrissy Teigen jedna je od rijetkih koja se otvorila o svom velikom problemu. Naime, priznala je da ima velikih problema sa alkoholom. Shvatila je, kaže, da ima problem s kojim se mora početi nositi. "Jednostavno sam previše pila", rekla je Teigen za Cosmopolitan nedavno.

Vezani članci Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Profimedia) Slavna manekenka mamila poglede: Izašla samo u košulji ispod koje, čini se, nije nosila ništa Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Ova fotografija postat će vam jako bizarna kad shvatite da na njoj nije slavna pjevačica na koju mislite

Objasnila je i da ima alkoholičara u obitelji te je netko tko ne može popiti samo jedno piće. "Navikla sam popiti čašu vina svaki put kad sam na šminkanju i frizuri. Onda bi popila još jednu prije odlaska na događaj, a onda bi se to nastavilo. Osjećala bih se loše jer bi pravila budalu od sebe pred ljudima koje cijenim. Osjećala sam se grozno. To nije dobro za mene, za Johna, ni za koga", otkrila je Teigen o svojoj borbi.

Chrissy Teigen (Foto: Profimedia)
Chrissy Teigen (Foto: Profimedia)

No, problemu tu nije kraj. Manekenka još uvijek pije lijekove za postporođajnu depresiju i tjeskobu te joj alkohol itekako odmaže u oporavku. Nedavno se, kaže, odmarala na Baliju s obitelji te nije taknula alkohol, zbog čega je bila jako sretna. Sada razmatra da alkohol više uopće ne konzumira, a veliki razlog za to je i drugo dijete, koje bi uskoro htjeli dobiti John i ona. Za to će morati proći ponovno kroz umjetnu oplodnju pa joj tijelo mora biti u sjajnoj formi. Veliki je to motiv za lijepu Chrissy, a nije na odmet ni velika podrška supruga, glazbenika Johna Legenda. "Ne želim biti takva osoba, moram se popraviti", zaključuje u svojoj ispovijesti Chrissy.