On je poznat po svom smislu za humor, ali i po neobuzdanom temperamentu i jako dugačkom jeziku.


Charlie Sheen izazvan izjavom više supruge Denise Richards kako je koš otac, još je jednom podivljao i krenuo u Twitter pljuvačinu svoje bivše. 

Puko k'o kokica: Nožem napao svog zubara!

Vezani članci Denise Richards (Foto: AFP) Seks-bomba burnog života: Kako danas izgleda jedna od nekad najljepših glumica u Hollywoodu? Denise Richards i Neve Campbell (Foto: Screenshot) Glumica je ovu vruću scenu s kolegicom snimila prije 21 godinu, no kćerima i dalje brani da ju pogledaju

Svi znaju da Charlie kada je ljut ne bira riječi. Tako je bilo i ovaj put. 'Denise Richards je obično gov** i najgora majka na svijetu, a ISIS-u ljubi guz***', napisao je Sheen.

To nije bila prva poruka koju je poslao bivšoj s kojom ima dvoje djece. 'Brooke M je seksi zvijezda koju obžavam, a Richards je isprana prasica i gomila smeća. 'Sretan Dan očeva'. Sheen je vrlo brzo uklonio ovaj post.

Sheen otvoreno: 'Moj sin se raspadao, nismo mu mogli pomoći'

Bivšoj je poručio kako je zlo terorističko smeće i kako se vide na sudu. Nije zaboravio dodati: 'Ku** ne može glumiti da je vruća čak ni u vatri, ni da je vlažna u bazenu. Svi bi trebali čuti njene satove glume, zvuči kao da delfin radi felatio kojotu', završio je svoj ispad bijesa Charlie.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook