RadarOnline tvrdi da posjeduje seksi snimku s Britney Spears u glavnoj ulozi.


Ukoliko se te tvrdnje pokažu istinitima kako piše RadarOnline, Britney Spears će se ponovno naći u problemu. Naime, tabloid tvrdi da je u posjedu snimke seksa u kojoj je u glavnoj ulozi 35-godišnja pjevačica. Izvor tvrdi da bi se Britney mogla slomiti ukoliko dođe do objave. Na snimci, koju tabloid tvrdi da ima, ali je ne želi objaviti, Spears je navodno u društvu tajnog ljubavnika, i puši sumnjivi smotuljak. Sve što se zna jest da muškarac nije njezin trenutni dečko Sam Asghari.

Vezani članci Britney Spears (Foto: Profimedia) Kad je u jednom salonu tražila da joj obriju glavu, svijet je zanijemio od šoka: Što se to dogodilo s njom? Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Posrnula pjevačica hvali se 13 godina mlađim ljepotanom, Apolonom od kojeg se ne odvaja

"Prestravljena je i ne nosi se dobro sa svime", tvrdi izvor blizak pjevačici. "Svaki put kad misli da je sve loše iza nje, nešto se vrati da je progoni. To je više nego što ona trenutno može podnijeti", dodao je izvor. Informacije RadarOnlinea uvijek treba uzeti sa skepsom, no stoji i činjenica da su znali donijeti i svjetske ekskluzive, kakva je ona o Charlieju Sheenu i njegovoj objavi da boluje od HIV-a.