Brigitte Nielsen proširuje svoju obitelj, trudna je peti put. Već ima četvoricu sinova, od kojih trojica imaju različite očeve.

Galerija


Brigitte Nielsen, danska glumica i manekenka objavila je na svom Instagram profilu sretnu vijest. Naime, glumica očekuje peto dijete i to u 55. godini života i ne krije svoju sreću od svijeta.

Vezani članci Vivien Leigh i Laurence Olivier (Foto:AFP) Strast, izdaja i psihičke bolesti: Tragična ljubavna priča zlatnog holivudskog para koja i dalje fascinira Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Profimedia) Nakon što su javno priznale da su u vezi, slavna manekenka i glumica sada su se i zaručile?

Brigitte je u braku s 15 godina mlađim Mattiom Dessijem, a ovo će im biti prvo zajedničko dijete. Dosad je u braku bila s danskim glazbenikom Kasperom Windingom s kojim ima prvog sina Juliana Windinga. Drugi brak bio je sa Sylvesterom Stalloneom, ali nisu imali djecu. U braku s Markom Gastineauom rodio joj se sin Killian Marcus Nielson, a s bivšim vozačem utrka Raoulom Meyer-Ortolanijem ima dva sina – Raoul Ayrton i Douglas Aaron.