Obitelj se širi

Peto dijete čeka s 15 godina mlađim suprugom: Slavna glumica trudna u 55. godini!

Brigitte Nielsen i Mattia Dessi (Foto: Profimedia) Brigitte Nielsen i Mattia Dessi (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mattia Dessi, Brigitte Nielsen (Foto: Profimedia) Mattia Dessi, Brigitte Nielsen (Foto: Getty Images) +0 Brigitte Nielsen i Mattia Dessi (Foto: Profimedia) Galerija

Brigitte Nielsen proširuje svoju obitelj, trudna je peti put. Već ima četvoricu sinova, od kojih trojica imaju različite očeve.

Brigitte Nielsen, danska glumica i manekenka objavila je na svom Instagram profilu sretnu vijest. Naime, glumica očekuje peto dijete i to u 55. godini života i ne krije svoju sreću od svijeta.

Pogledaj i ovo Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Getty Images) Prva godišnjica Slavna manekenka i glumica nakon godinu dana nagađanja priznale da su u ljubavnoj vezi

Brigitte je u braku s 15 godina mlađim Mattiom Dessijem, a ovo će im biti prvo zajedničko dijete. Dosad je u braku bila s danskim glazbenikom Kasperom Windingom s kojim ima prvog sina Juliana Windinga. Drugi brak bio je sa Sylvesterom Stalloneom, ali nisu imali djecu. U braku s Markom Gastineauom rodio joj se sin Killian Marcus Nielson, a s bivšim vozačem utrka Raoulom Meyer-Ortolanijem ima dva sina – Raoul Ayrton i Douglas Aaron.

 

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene