Brigitte Nielsen proširuje svoju obitelj, trudna je peti put. Već ima četvoricu sinova, od kojih trojica imaju različite očeve.

Galerija


Brigitte Nielsen, danska glumica i manekenka objavila je na svom Instagram profilu sretnu vijest. Naime, glumica očekuje peto dijete i to u 55. godini života i ne krije svoju sreću od svijeta.

Vezani članci Behati Prinsloo Jedna od najpoznatijih svjetskih manekenki smirila je okorjelog zavodnika, pa sad opušteno uživa Iva Jerković (Foto: Bojan Zibar i Bruno Zlomislić) Nestvarno lijepa Hrvatica svima je priznala trudnoću, no trbuščić i dalje skriva crnom odjećom

Brigitte je u braku s 15 godina mlađim Mattiom Dessijem, a ovo će im biti prvo zajedničko dijete. Dosad je u braku bila s danskim glazbenikom Kasperom Windingom s kojim ima prvog sina Juliana Windinga. Drugi brak bio je sa Sylvesterom Stalloneom, ali nisu imali djecu. U braku s Markom Gastineauom rodio joj se sin Killian Marcus Nielson, a s bivšim vozačem utrka Raoulom Meyer-Ortolanijem ima dva sina – Raoul Ayrton i Douglas Aaron.