Čeka određivanje zatvorske kazne

Odvratno! Brat svjetski poznate zvijezde silovao svoju 11-godišnju pokćerku, sud ga proglasio krivim

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelani Maraj optužen je krivim za seksualno zlostavljanje djevojčice koja je tada imala 11 godina. Brat Nicki Minaj čeka da mu se odredi kazna.

Gnjusna vijest obišla je svijet. Brat reperice Nicki Minaj silovao je svoju 11-godišnju pokćerku, a sada mu prijeti doživotni zatvor. Jelani Maraj proglašen je na sudu krivim, iako njegovi odvjetnici tvrde da je majka djevojčice sve izmislila kako bi od Nicki Minaj iznudili 25 milijuna dolara. Sud nije povjerovao u te navode pa Jelani trenutno u zatvoru čeka izricanje kazne.

Pogledaj i ovo Juraj Zigman - 1 Popis kojim se ponosi Nicki Minaj, Rita Ora, Christina Agulera dijele ljubav prema našem uspješnom modnom dizajneru!

Djevojčica, koja danas ima 14 godina, sudu je ispričala da ju je očuh seksualno napastvovao četiri puta tjedno, dok je njena majka bila na poslu. Isto je posvjedočio i njen mlađi brat, koji je jednom Jelanija uhvatio na djelu, a u korist Jelaniju ne ide ni činjenica što mu je DNK pronađen na pidžami djevojčice. Kazna će mu biti određena za mjesec dana.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene