Ljubavni je to trokut u kojem se ne ni rado našli – posebno kada je u pitanju Mike Tyson! Brad je izgleda imao jako puno sreće…


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Brad Pitt i George Clooney - 7 Zvjezdana prijateljstva, saznajte tko je nerazdvojan već više od 20 godina? Jennifer Aniston i Brad Pitt Svi su bili šokirani kad se njihov idilični brak raspao pred očima javnosti, a jedno se vrijeme šuškalo i da su se pomirili

Neke avanture iz prošlosti kad-tad izađu na vidjelo!

Krajem 80-tih bilo bi jako zanimljivo naći se u društvu Brad Pitta, a još je zanimljivije bilo boksaču Mike Tysonu koji je tih godina prolazio kroz mnoge osobne probleme i rastavu s tadašnjom suprugom Robin Givens.

>> Je li moguće? Brad napustio Angie, ima problema s opijatima?

Iako se par rastavom i dalje viđao, Mike nije bio spreman na ono što je vidio tog dana kada je ulazio u sobu svoje tadašnje supruge. Tada je u krevetu ugledao ni manje ni više nego Brad Pitta! 'Na taj određeni dan otkrio sam da je netko stigao prije mene. Pretpostavljam da je Brad Pitt kod nje jednostavno došao prije mene. Pobjesnio sam i bio sam spreman svašta mu napraviti... Trebali ste mu vidjeti lice', ispričao je Tysonu u emisiji 'In Depth With Graham Bensinger', no mladom Bradu ipak nije naudio. A što danas mislim Angelina Jolie o Bradovim mladenačkim avanturama, još nam nije poznato no svakako bi bilo zanimljivo čut!

Da mu tada nije bilo lako, danas i sam priznaje. Tyson kaže kako je imao jako velikih problema s drogom. Čak i na snimanju danas već legendarnog filma 'Mamurluk'. 'Bio sam u rasulu. Bio sam svinja na kokainu, ali spasila me ekipa na snimanju. Morali su znati da nisam dobro, nisam mogao ni razgovarati kako treba. To su divni ljudi, bili su na mojoj strani i zaštiti su me kad god je trebalo. Jako sam to cijenio, a puno mi je značilo i kada su me pozvali da se pojavim i u drugom nastavku filma', rekao je.

Danas je Tyson puno bolje, a i današnja supruga Lakiha Spencer mu je puno pomogla u oporavku. Oporavio se i od bankrota, te je na turneji sa showom 'Mike Tyson: Undisputed Truth'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook