Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Blake Lively na svom je Instagramu objavila fotografiju koja je zaludila Internet


Lijepa glumica Blake Lively na svom je Instagramu objavila fotografiju koja je odmah zaludila Internet i natjerala mnoge da posumnjaju u svoj vid.

Vezani članci Bruno Fantulin, lovac na munje, i njegove fotografije Kad krenu munje i gromovi, drugi se sklanjaju, a on baš u njih upire svoj aparat: Mladi pustolov je lovac na oluje Ministar financija Zdravko Marić Ministar Zdravko Marić ipak popustio pred principima pa otkrio ime vlasnika jahte: "Već sam obavijestio Povjerenstvo"

Naime, riječ je o fotografiji iz knjige 'Magic Eye' koja je izdana 90-ih, a puna je optičkih iluzija točnije slika s različitim uzorcima na koje su se čitatelji morali fokusirati kako bi vidjeli sliku skrivenu u njima.

Ovog puta sporna je fotografija plavih točkica koje u biti prikazuju nešto sasvim drugo – vidite li što?

 

 

 

A photo posted by Blake Lively (@blakelively) on

 

 

Ako vam je uspjelo dovoljno se koncentrirati vidite morskog psa koji iskače iz mora. Ako ne, probajte još jednom. Sliku treba staviti tako da vam se njeno središte nalazi tik ispred nosa.Ona će biti mutna, no treba se fokusirati kao da gledate kroz nju u nešto u daljini. Polako je počnite odmicati od lica. Kad uspijete percipirati skrivenu sliku i njenu dubinu, uspjet ćete vidjeti cijelu 3D sliku. Što dulje gledate, to bi iluzija trebala postati jasnija. Što dalje držite sliku od lica, to bi dubina trebala postati veća, kaže objašnjenje u knjizi.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju