Trudnica je svom zaručniku priredila pravu noćnu moru.


Blac Chyna objavila je telefonski broj svog zaručnika Roba Kardashiana na Twitter. Zašto? Idemo ponoviti za one one koji ne znaju. Prije samo nekoliko dana Rob Kardashian javno je obznanio cijelom svijetu broj svoje sestre Kylie Jenner jer nije pozvala njegovu zaručnicu na darivanje povodom rođenja njihov djeteta.

Rob Kardashian, Blac Chyna (FOTO: Instagram)

'Nisi pozvala majku mog djeteta na darivanje za bebu, koje ste mi pokušali pripremiti!!? Vi ste svi poludjeli', napisao je Rob na svom Twitter profilu.

 Istu stvar sada je njemu učinila njegova zaručnica, a zašto je to napravila objasnila je na Snapchatu.

'Kako biste bili sigurni da se vaš čovjek ne dopisuje s 'kučkama' samo postavite njegov broj na Twitter', rekla je Blac Chyna. 'Rob, kakav je to osjećaj?', pitala je Chyna. 'Dobar je osjećaj', sa smješkom je odgovorio njezin zaručnik. 'Promijeni svoj broj telefona, hvala!', dodala je vidno uzrujana trudnica koja očekuje svoje prvo dijete s Robom. 'A svim curama koje mu žele i dalje slati poruke jer imaju njegov broj telefona i pitaju 'Jesi dobro?Jeste ti i Chyna dobro?', Da, dobro smo! Dobro smo, sve ok. U redu?', ljutito je rekla Blac Chyna.

Black Chyna i Rob nisu prekinuli, ali trenutno su u lošim odnosima, rekao je izvor za US Magazine.