Angelina Jolie i Billy Bob Thornton u braku su proveli tri godine

Galerija


Krajem devedesetih Angelina Jolie i Billy Bob Thornton bili su u strastvenoj vezi o kojoj se i dan danas priča. Upoznali su se dok je Thornton bio zaručen s Laurom Dern, a Jolie je bila u vezi s Timothyjem Huttonom. Par se na kraju vjenčao u svibnju 2000., ali su krah braka doživjeli već tri godine poslije.

Vezani članci Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Bolan razvod ju je uništio, gledali smo ju mršavu i u crnini, a sada se vratila ljepša no ikad Sahar Tabar (Foto: Instagram) Iranska "zombi Angelina Jolie" uhićena zbog niza optužbi, između ostalog i - bogohuljenja

Njihov odnos javnosti i medijima oduvijek je bio zanimljiv, pogotovo dio u kojem se navodilo da su oko vrata nosili bočice s krvlju onog drugog.

Billy Bob Thornton, Angelina Jolie (Foto: Profimedia)
Billy Bob Thornton, Angelina Jolie (Foto: Getty Images)

''Ma to je zapravo bilo jako jednostavno. Lagano smo piknuli prst i razmazali kapljicu krvi po bočici, a usput smo se dogovorili da ćemo ogrlice nositi kad ne budemo zajedno. Ali kad sam o tome čitao u novinama, činilo se kao da oko vrata nosimo kante pune krvi'', našalio se oskarovac.

Thornton je u najnovijem intervjuu objasnio kako je taj dio, kao i puno onoga što se godinama pisalo o njima, bilo preuveličano.

''Nije to bilo tako ludo kao što se pričalo. No istina je da je Angelina i danas moja prijateljica, ona je sjajna osoba'', priča Bob. Dodao je da su se zbilja voljeli, ali da su im se životni smjerovi razišli, zbog čega su i odlučili prekinuti.

''Jedini razlog zbog kojeg i danas nismo zajedno jest to što smo potpuno drukčiji'', tvrdi glumac.

Bob je od 2014. u braku s Connie Angland, a Jolie trenutačno rješava brakorazvodnu parnicu s Bradom Pittom.