Angelina Jolie i Billy Bob Thornton u braku su proveli tri godine

Galerija


Krajem devedesetih Angelina Jolie i Billy Bob Thornton bili su u strastvenoj vezi o kojoj se i dan danas priča. Upoznali su se dok je Thornton bio zaručen s Laurom Dern, a Jolie je bila u vezi s Timothyjem Huttonom. Par se na kraju vjenčao u svibnju 2000., ali su krah braka doživjeli već tri godine poslije.

Vezani članci Angelina Jolie Pa tko bi njih spojio! Angelina Jolie već neko vrijeme se druži sa slavnim glazbenikom, upoznao je i njezinog sina Angelina Jolie Tko bi rekao da će se Angelina na otmjenoj večeri pojaviti u njegovu društvu, već su krenule priče o novim ljubavnim iskricama!

Njihov odnos javnosti i medijima oduvijek je bio zanimljiv, pogotovo dio u kojem se navodilo da su oko vrata nosili bočice s krvlju onog drugog.

Billy Bob Thornton, Angelina Jolie (Foto: Profimedia)
Billy Bob Thornton, Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

''Ma to je zapravo bilo jako jednostavno. Lagano smo piknuli prst i razmazali kapljicu krvi po bočici, a usput smo se dogovorili da ćemo ogrlice nositi kad ne budemo zajedno. Ali kad sam o tome čitao u novinama, činilo se kao da oko vrata nosimo kante pune krvi'', našalio se oskarovac.

Thornton je u najnovijem intervjuu objasnio kako je taj dio, kao i puno onoga što se godinama pisalo o njima, bilo preuveličano.

''Nije to bilo tako ludo kao što se pričalo. No istina je da je Angelina i danas moja prijateljica, ona je sjajna osoba'', priča Bob. Dodao je da su se zbilja voljeli, ali da su im se životni smjerovi razišli, zbog čega su i odlučili prekinuti.

''Jedini razlog zbog kojeg i danas nismo zajedno jest to što smo potpuno drukčiji'', tvrdi glumac.

Bob je od 2014. u braku s Connie Angland, a Jolie trenutačno rješava brakorazvodnu parnicu s Bradom Pittom.