Prava je buntovnica

Depilacija je prošlost? Mlada glumica povela se za trendom koji predvode brojne zvijezde, ali nisu svi oduševljeni njime

Bella Thorne (Foto: Profimedia) Bella Thorne (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Thorne (Foto: Profimedia) Bella Thorne (Foto: Profimedia) +0 Bella Thorne (Foto: Profimedia) Galerija

Bella Thorne, 20-godišnja glumica, trenutačno uživa na odmoru na Havajima, a društvo joj radi dečko Derek Smith.

Bella Thorne bivša je Disneyjeva zvijezda i glumica kojoj predviđaju sjajnu karijeru, a koja je uz sve to javnosti poznata i po svom pomalo ekscentričnom ponašanju.

Pogledaj i ovo showbuzz hrabro! Na njezina provokativna izdanja već smo odavno navikli, no opravica u koju je sada uskočila nadmašila je sve!

Ovoga puta paparazzi su je uhvatili na idiličnom odmoru na Havajima gdje se, ako je suditi po fotografijama, potpuno opustila. Naime, mnogima su upale u oko neobrijane dlačice ispod njezinih pazuha, no ona nije prva koja se povela za tim trendom.

Bella Thorne (Foto: Profimedia) Bella Thorne (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Na meti kritičara posljednjih se godinu dana zbog iste stvari našla i Paris Jackson, kći pokojnog Michaela Jacksona, a puštanje dlaka prakticiraju i Miley Cyrus te Madonnina kći Lourdes, ali i Britney Spears.

Bella na Havajima uživa s 31-godišnjim dečkom Derekom Smithom.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene