Predsjednica srpskog parlamenta Maja Gojković ostala je zatečena nakon što je saznala da je njena 90-godišnja majka otvorila Instagram.


Da i oni starije životne dobi mogu ići u korak s novim tehnologijama najbolje dokazuje primjer 90-godišnje Savke Gojković. Superbaka pravi je hit na Instagramu gdje redovito objavljuje fotografije iz svakodnevnog života.

No, ono što je zanimljivo u cijeloj priči je to što je Savka majka Maje Gojković, inače predsjednice srpskog parlamenta. "Mislim da je najstarija na toj društvenoj mreži, barem u Srbiji", rekla je predsjednica parlamenta i dodala da je upravo od novinara saznala da joj je majka aktivna na društvenim mrežama.

 

Unuci mi objašnjavaju u trendu #bestbydrdre

A photo posted by Savka Gojković (@savkagojkovic) on

Uz fotografije baka lavka često ostavi i pokoji duhoviti komentar što ovu bakicu čini posebno simpatičnom. "Tko mi je podigao pritisak nek se javi", stoji u opisu fotografije na kojoj baka Savka mjeri tlak.

 

Ko mi je podigao pritisak nek se javi

A photo posted by Savka Gojković (@savkagojkovic) on


Posebnu pažnju izazvala je i objava posvećena kćeri Maji na kojoj stoji "Moja kćer rijetko prilazi štednjaku". Uz duhovitu fotografiju baka Savka samo je kratko napisala da je to istina.

 

Istina

A photo posted by Savka Gojković (@savkagojkovic) on

Da baka Savka prati trendove pokazuje i jedna od posljednjih fotografija koja prikazuje torbe luksuznih modnih brendova kao što su Hugo Boss, Fendi, Prada i Furla uz koju stoji komentar "Slobodno birajte!".

 

Slobodno birajte

A photo posted by Savka Gojković (@savkagojkovic) on

 Unatoč tome što ju na Instagramu prati gotovo 650 ljudi, a taj broj sve više raste iz dana u dan, da je popularna baka je saznala od svoje kćeri Maje.

 "Zvala sam je navečer kada je priča objavljena u noviama i rekla joj: “Mama, pa ti imaš Instagram.” Ona mi je na to odgovorila: “Imam, što?”, na šta sam joj ja rekla: “Pa čitava država priča o tebi”, rekla je Gojković za Alo.rs i kroz smijeh dodala da ipak neće krenuti stopama svoje majke što se tiče otvaranja društvenih mreža. No, živi bili pa vidjeli.

 

Naslovna strana za Hello

A photo posted by Savka Gojković (@savkagojkovic) on