Avril Lavigne vratila se na glazbenu scenu nakon teške bolesti zbog koje je u krevetu provela dvije godine.

Galerija


Nakon što je nekoliko godina izbivala zbog zdrastvenih problema, nekad omiljena pjevačica među tinejdžerima Avril Lavigne vraća se na glazbenu scenu. Naime, ova 34-godišnja pjevačica progovorila je o dvije teške godine koje je provela u krevetu, pogođena zaraznom bolesti koju prenose krpelji. Riječ je lajmskoj bolesti.

Vezani članci Vratio se kruzer s našim pomorcima - 3 Dvjesto tisuća pomoraca zatočeno na brodovima: Potrebno je djelovanje da se izbjegnu pomorske nesreće i katastrofe za okoliš Krpelj Sezona je počela: Volite šetnju prirodom po lijepom vremenu? Šume i livade vole i krpelji

U intervjuu za Billboard Avril je također otkrila detalje svoje poznate romanse s bivšim supruzima, rokerom Deryckom Whibleyom i Chadom Kroegerom.

U rujnu je objavila prvi singl u posljednje četiri godine "Head Above Water", u kojoj progovara o vlastitoj borbi s teškom bolešću.

Avril Lavigne (Foto: Profimedia)
Avril Lavigne (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Avril se počela loše osjećati 2014. godine, bila je jako iscrpljena i premorena, a nije joj bilo jasno zašto. No zahvaljujući prijateljici Yolandi Hadid, koja je također bolovala od lajmske bolesti, počela je sumnjati o čemu se radi.

Nakon službene dijagnoze kod liječnika počelo je teško razdoblje.

"Bila sam u krevetu dvije je**** godine. Bolest prenosi krpelj koji je zaražen spiralnom bakterijom i morala sam uzimati nekoliko različitih antibiotika istovremeno koji polako ubijaju tu bakteriju", otkrila je Avril i rekla da se osjećala kao zatvorenica u vlastitom tijelu.

Avril Lavigne (Foto: Profimedia)
Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

"Suočila sam se s time da umirem, prihvatila sam to", izjavila je Avril. No nakon dugo vremena stanje joj se počelo popravljati, a teško razdoblje poslužilo joj je kao inspiracija.

"U nekim trenucima osjećala sam se kao da tonem, da se utapam i morala sam se boriti za zrak. Doslovno sam teško disala."

Dugo izbivanje sa scene bilo je uzrokovano osim lošim fizičkim, i lošim psihičkim stanjem, što možda i nije iznenađujuće s obzirom na činjenicu da je ova pauza bila Avrilina prva, otkad je navršila 15 godina.

No nedavnim povratkom na scenu Avril je promijenila imidž pa je tako svoj rokerski stil po kojem ju pamtimo zamijenila onim nešto profinjenijim. 

Na posljednjem singlu surađivala je s bivšim suprugom Chadom Kroegerom, frontmenom grupe Nikelbeck, koji je producirao pjesmu.

Iako iza sebe ima dva propala braka, Avril ne žali ni zbog jednog i bivše supruge opisuje kao dobre kanadske momke.