Ava Karbatić pozirala je gola ogrnuta samo srpskom zastavom te sa svima podijelila svoje mišljenje o odnosima Srbije i Hrvatske.


Starleta i pjevačica Ava Karabatić uvijek pronađe novi način da nas ostavi bez teksta. Ovog puta svi pričaju o tome kako je slavna Splićanka pozirala gola ogrnuta samo srpskom zastavom za srpski Kurir. Da slika bude bolje podigla je u vis i tri prsta.

Vezani članci Koronavirus u Srbiji Čekali su ovo više od osam mjeseci: U protekla 24 sata susjedi imaju manje od 100 novozaraženih, ali su blizu probijanja psihološke granice Testiranje na koronavirus, ilustracija Imamo 84 nova slučaja zaraze koronavirusom. Zasad najviše zaraženih u jednom dalmatinskom gradu, otkrili i razlog

 

'Predsjednica Kolinda rođena je istog dana kao i ja. Zato sam sigurna da ona neće biti prepreka Srbiji na putu za Europu. Apel upućujem ministru vanjskih poslova. Kovaču, spusti loptu!', izjavila je Ava koja priznaje da na Olimpijskim igrama ponosno navija i za Hrvatsku i za Srbiju.

Fotografije možete vidjeti OVDJE.

Iako je rođena u Splitu i nikad nije krila ljubav prema Lijepoj Našoj, čini se da u njezinom srcu ima mjesta za obje zemlje.

'Uvijek sam bila za pomirenje Hrvatske i Srbije, ovim to i dokazujem!', rekla je za vrijeme poziranja.